Super League: Με Ατρόμητο ο Ολυμπιακός - Στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League συνεχίζεται Κυριακή (31/3) με τέσσερις αναμετρήσεις.

Super League: Με Ατρόμητο ο Ολυμπιακός - Στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (31/3) για τη 26η αγωνιστική της Super League την Κυριακή (31/3), την πρώτη μετά από διακοπή μίας εβδομάδας λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο «Γ. Καραϊσκάκης» για να υποδεχτεί τον Ατρόμητο. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Μοναδικοί απόντες είναι οι Τοροσίδης και Χριστοδουλόπουλος. Για τον Ατρόμητο κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ουάρντα ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Κατράνης και ο ανέτοιμος Ουγκράι. Το ματς πάει ολοταχώς για sold out καθώς στους φίλους της ομάδας υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός για το προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας

Στις 16:00 ο Άρης φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Χαριλάου σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. O Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λάρσον και Τόνσο οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά. Από την άλλη μεριά ο Χάιμε Βέρα έχει αρκετά προβλήματα καθώς δεν έχει στην διάθεση του τον Βαγκέμπα Σακόρ, Γιώργο Γιακουμάκη, Αντίλ Ναμπί, Δημήτρη Κομεσίδη, Νίκο Κοροβέση και τον τραυματία Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Στις 17:15 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στην διάθεση του μετά από 1,5 τον Νίκλας Χούλτ ενώ εκτός έμειναν οι Τσιγκρίνσκι και Άλεφ. Για τον Παναιτωλικό επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Κυριακίδης μετά από απουσία σχεδόν δύο μηνών ενώ εκτός έμειναν οι Βλαντ Μοράρ και Άργκους. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θέλει να κάνει μια μεγάλη νίκη για να μείνει κοντά στην πέμπτη θέση.

Στις 19:00 η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με στόχο να του σταματήσει το αήττητο.Ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεση του έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα οι Μπαξεβανίδης, Καμαρά και Τζουρίτσκοβιτς είναι τιμωρημένοι ενώ οι Μπαριέντος, Ντε Λούκας και Φασίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη μεριά στην αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφουν κανονικά ο Πέλκας και ο Ελ Καντουρί ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μπίσεσβαρ και ο τραυματίας Λημνιός.

Σάββατο 30/3
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
Λαμία - Πανιώνιος 1-0
ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 2-1

Κυριακή 31/3
16:00 Άρης - ΟΦΗ
17:15 ΑΕΚ - Παναιτωλικός
19:00 Ξάνθη - ΠΑΟΚ
19:30 Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Δευτέρα 1/4
19:00 Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός