Λαμία - Πανιώνιος 1-0: Με υπογραφή Καραμάνου (vid)

Το γκολ του Τάσου Καραμάνου από το 6' ήταν αρκετό για τη Λαμία προκειμένου να πάρει νίκη σωτηρίας επί του Πανιωνίου.

Λαμία - Πανιώνιος 1-0: Με υπογραφή Καραμάνου (vid)

Αν και δεν... εντυπωσίασε ακριβώς με την απόδοσή της, η Λαμία πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Πανιώνιο και πραγματοποίησε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Κύριος... υπεύθυνος αυτού του 1-0 στο ΔΑΚ Λαμίας ήταν ένας παλιός γνώριμος των Νεοσμυρνιωτών, ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος στο 6ο λεπτό ολοκλήρωσε ιδανικά μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια με τους Μπλάζιτς, Επστάιν και πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Μάλιστα ο σκόρερ δεν πανηγύρισε το τέρμα του με μια χαρακτηριστική κίνηση αμέσως μετά την επίτευξή του, καθώς δεν ξέχασε τα ματς που έπαιξε με την κυανέρυθρη φανέλα τη σεζόν 2015-2016.

Δείτε το γκολ του Καραμάνου:

Κι όμως, ο Πανιώνιος είχε ξεκινήσει... εκρηκτικά το παιχνίδι, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 5λεπτο με κινητήριους μοχλούς τους Μανθάτη, Ντουρμισάι. Μετά το γκολ στο 6', όμως, του πήρε κάμποση ώρα να συνέλθει.

Στο 40', πάντως, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα μπορούσε να είχε αλλάξει άρδην την ιστορία της αναμέτρησης, αν ο Ντουρμισάι ευστοχούσε στο πέναλτι που ο ίδιος είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα από τον άτσαλο Καρυπίδη (απέκρουσε ο Σαράνοφ).

Το αυτό και για τους γηπεδούχους, οι οποίοι απώλεσαν μοναδικές ευκαιρίες για το 2-0 τόσο στο 76' με το δοκάρι του Μπερτόλιο, όσο και στο σουτ του Πίτι στο 81' που έβγαλε εντυπωσιακά ο Μαλέρμπ...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

Σκόρερ: 6' Καραμάνος

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες κάρτες: Καρυπίδης, Δημούτσος - Ντουρμισάι, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Σιντί Αλί, Μπανανά

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο (84' Πίτι), Δημούτσος, Σκόνδρας (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Επστάιν (65’ Τομάς), Μπαράλες, Καραμάνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Τσιλούλης (75' Άρτσε), Μανθάτης (62' Σιντί Αλί), Μπουμάλ, Μανιάτης, Ντουρμισάι.