Ο Λοντίγκιν «ψάχνεται» για επιστροφή στη Ζενίτ

Ο 28χρονος τερματοφύλακας έκανε κρούση στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης προκειμένου να του κάνει επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Λοντίγκιν «ψάχνεται» για επιστροφή στη Ζενίτ

Τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός είχε φτάσει μία ανάσα από την απόκτηση του Αντόνιο Ντοναρούμα από τη Μίλαν. Η μεταγραφή του 28χρονου πορτιέρε των «ροσονέρι» δεν προχώρησε και οι Πειραιώτες απέκτησαν τελικά τον Γιούρι Λοντίγκιν με τη μορφή του δανεισμού από τη Ζενίτ.

Είναι ένα θέμα, λοιπόν, τι θα γίνει την επόμενη σεζόν με τον Ρώσο τερματοφύλακα. Η Ζενίτ είχε κάνει γνωστό τον Ιανουάριο πως στον Ολυμπιακό ήρθε με τη μορφή του δανεισμού από τη ρωσική ομάδα. Σε αυτό το σημείο υπάρχει η εξής σημαντική παράμετρος.

Το συμβόλαιο του Λοντίγκιν με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Τι γίνεται με το μέλλον του; Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λοντίγκιν σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα alihan.alihanrin.com η πλευρά του 28χρονου τερματοφύλακα έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Ζενίτ.

Ο Λοντίγκιν έχει κάνει κρούση στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα η Ζενίτ δεν είναι θετική στο ενδεχόμενο να κάνει νέο συμβόλαιο με τον 28χρονο τερματοφύλακα.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στηρίζει τον Αντρέι Λούνιεφ, ο οποίος φέτος έχει κάνει 33 συμμετοχές με τη φανέλα της. Στη Ζενίτ σε αυτόν θα στηριχτούν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και δεν έχουν σκοπό να δώσουν φανέλα βασικού στον Λοντίγκιν, ο οποίος, πάντως διαμήνυσε στη διοίκηση της ομάδας πως θα κάνει νέα κρούση προς το τέλος της σεζόν.