Κώστας Φορτούνης: Το ενδιαφέρον της Λάτσιο, τα «θέλω» του και η αδιαφορία για Τουρκία

Η επιθυμία παραμονής του στον Ολυμπιακό, το έντονο ενδιαφέρον των Ρωμαίων και η πλήρης αδιαφορία του για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Κώστας Φορτούνης: Το ενδιαφέρον της Λάτσιο, τα «θέλω» του και η αδιαφορία για Τουρκία

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΦΩΤΟΣ και του Αλέξη Βιρβίλη από τη Ρώμη, η Λάτσιο έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτουν στην ιταλική πρωτεύουσα, η ομάδα της Ρώμης ψάχνεται για το καλοκαίρι για έναν επιτελικό μέσο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσει απαραίτητα η μεταγραφή του Φορτούνη στην ιταλική ομάδα. Οι Πειραιώτες έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ενώ στην υπόθεση έχουν και σύμμαχο την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος δείχνει να θέλει να παραμείνει στο λιμάνι.

Πράγματι, ο Φορτούνης δεν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αν προκύψει κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν θέλει ούτε να ακούει για τουρκικό πρωτάθλημα. Ό,τι και αν γράφουν στη γείτονα χώρα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και την Φενέρμπαχτσε, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που τον αφήνει παγερά αδιάφορο.

Διαβάστε περισσότερα στην ηλεκτρονική έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ