Παραιτείται από το CAS η ΑΕΚ, δέχεται το -3 για τα επεισόδια

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αποφάσισε να μην υποστηρίξει την υπερασπιστική της γραμμή στο CAS, στην έφεσή της για το -3 λόγω των επεισοδίων στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Παραιτείται από το CAS η ΑΕΚ, δέχεται το -3 για τα επεισόδια

Την απόφασή της να μην υποστηρίξει την υπερασπιστική της γραμμή στην εκδίκαση της έφεσής της στο CAS την Πέμπτη (28/3), για τα επεισόδια στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, έκανε γνωστή η πλευρά της ΑΕΚ.

Ουσιαστικά, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να αποδεχθούν την τιμωρία αφαίρεσης 3 βαθμών που τους είχε επιβληθεί για το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς έκριναν πως είναι ανούσιο να κυνηγήσει την υπόθεση.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε για δύο λόγους από την πλευρά της ΑΕΚ. Αφενός δεν θα άλλαζε κάτι ακόμα κι αν η ΑΕΚ έπαιρνε πίσω τους 3 βαθμούς, αφού η 1η και η 2η θέση έχουν χαθεί, ενώ έχει ήδη σαφές πλεονέκτημα από τον 4ο της κατάταξης Ατρόμητο.

Αφετέρου, η ΑΕΚ θέλησε να μην παρεκλίνει από την υπερασπιστική γραμμή που είχε τηρήσει στην υπόθεση των επεισοδίων του αγώνα με τον Αγιαξ, όπου αποδέχτηκε τις ευθύνες της και ζήτησε επιείκια από την UEFA.