«Mπάσιμο» του Άρη για Ματέο Γκαρσία, με πρόταση 1,5 εκατομμυρίου!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ προσέγγισε τη Λας Πάλμας για την αγορά του 80% των δικαιωμάτων του νεαρού Ισπανού εξτρέμ, για τον οποίο υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό.

«Mπάσιμο» του Άρη για Ματέο Γκαρσία, με πρόταση 1,5 εκατομμυρίου!

Ο Ματέο Γκαρσία αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του Άρη στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League, με αποτέλεσμα να κεντρίσει εύλογα το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, προτίθενται να κάνουν ό,τι περνάει από την... τσέπη τους προκειμένου να «δέσουν» τον 22χρονο Ισπανό, γι' αυτό και προχώρησε σε πρόταση αγοράς του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη προς τη Λας Πάλμας, όπου και ανήκει ο Γκαρσία!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του Άρη προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην ισπανική ομάδα, θέλοντας να κάνει δικό της έναν παίκτη που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με 9 γκολ και 1 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, την πρόταση του Άρη στη Λας Πάλμας επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής σκάουτινγκ της ισπανικής ομάδας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στα Κανάρια Νησιά και άνθρωπος της ελληνικής ομάδας, προκειμένου να δοθεί επίσημος τόνος στη διαπραγμάτευση.