Άρης 105 ετών: Τα χρόνια πολλά της ΚΑΕ, το βίντεο της ΠΑΕ (vid)

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου έστειλε τις ευχές του για τα γενέθλια του ΆΡΗ ενώ η ΠΑΕ μέσα από ένα βίντεο έστειλε και εκείνη τις ευχές της.

Άρης 105 ετών: Τα χρόνια πολλά της ΚΑΕ, το βίντεο της ΠΑΕ (vid)

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης , Χάρης Παπαγεωργίου με αφορμή τα 105α γενέθλια του Άρη προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

Αναλυτικά:

«Ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ κλείνει 105 χρόνια ζωής. Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες, η ομάδα που ανέδειξε το μπάσκετ στην Ελλάδα, στις 25 του Μάρτη, μια ημέρα «ορόσημο» για τον Ελληνισμό, γιορτάζει τα γενέθλιά της. Ήταν το 1914, όταν μια ομάδα νέων, μια παρέα οραματιστών της εποχής, στην περιοχή του Βότση, αποφάσισε να βάλει τη δική της σφραγίδα στον ελληνικό αθλητισμό, με τη δημιουργία του συλλόγου Άρης Θεσσαλονίκης.

Μέσα στο πέρασμα των δεκαετιών, μέσα από επιτυχίες, γεμάτες όμορφα συναισθήματα, αλλά και μέσα από δυσκολίες, ο σύλλογος δυνάμωσε, δημιουργώντας τις επόμενες γενιές φιλάθλων. Δημιουργώντας τις νέες γενιές Αρειανών. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και ο Πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ, ευχόμαστε χρόνια πολλά στον ΑΡΗ , και στην «κιτρινόμαυρη οικογένεια». Με προσπάθεια, προσήλωση και επιμονή ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, καταγράφοντας νέες επιτυχίες στην ιστορία του».

Επίσης, η ΠΑΕ Άρης ανέβασε ένα βίντεο για να γιορτάσει τα 105α γενέθλια της ομάδας: