Γκερέρο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»

Ο Ισπανός φορ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη χρονιά που διανύει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. 

Γκερέρο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»

Με αφορμή το ντέρμπι της Σπόρτινγκ Χιχόν με την Οβιέδο για την Β' Ισπανίας η El Comercio ρώτησε τον Μίνγκελ Άνχελ Γκερέρο για την αντιπαλότητα των δύο ομάδων καθώς ο Ισπανός είχε φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Χιχόν.

Στο περιθώριο της συνέντευξης ο φορ του Ολυμπιακού μίλησε για τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους» λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι ευτυχισμένος στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει για τον Ολυμπιακό:

Για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα στον Ολυμπιακό: «Πολύ καλά. Έψαχνα για μία αλλαγή στην καριέρα μου. Νιώθω ως ένα σημαντικό μέρος του κλαμπ και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, ζώντας εμπειρίες που δεν είχα ζήσει προηγουμένως. Βρήκα μία μεγάλη ομάδα από κάθε άποψη και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόφαση που πήρα το περασμένο καλοκαίρι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό».

Για τον Τζούρτζεβιτς: «Ξέρω τον Ούρος, κάναμε μαζί προετοιμασία στον Ολυμπιακό. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός και βλέπω ότι έχει ενταχθεί καλά στην Σπόρτινγκ, κάνει ό, τι μπορεί για να την βοηθήσει φέτος. Του εύχομαι τα καλύτερα και να απολαύσει την Σπόρτινγκ και το Χιχόν».

Για τα τέσσερα γκολ που είχε πετύχει με την Σπόρτινγκ Β' απέναντι στην Οβιέδο το 2013 και πώς συγκρίνονται με άλλα σημαντικά τέρματά του: «Κατά την διάρκεια της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή υπάρχουν διαφορετικές στιγμές. Τώρα ζω απίστευτες στιγμές, όπως το να σκοράρω στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Μίλαν μέσα στο ''Σαν Σίρο''. Ή για να θυμηθώ κάτι πιο πρόσφατο, το να κάνω το 1-0 που μας έδωσε τη νίκη σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι, το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Τα τέσσερα γκολ στην Οβιέδο θα είναι πάντα μία ιδιαίτερη στιγμή. Για πολλούς η καριέρα μου στην Σπόρτινγκ χωρίζεται σε πριν και μετά από αυτό το παιχνίδι. Θα μείνει στην ιστορία των ντέρμπι και την προσωπική μου».

Για το αν θα γυρίσει ποτέ στην Χιχόν: «Η εμπειρία μου λέει ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά».