Ασκεί έφεση ο Ολυμπιακός - Η πρωτόγνωρη απόφαση και το μπάχαλο που προκύπτει

Θα είναι ο ίδιος διαιτητής; Θα είναι οι ίδιοι παίκτες; Θα γίνει με ή χωρίς θεατές;

Ασκεί έφεση ο Ολυμπιακός - Η πρωτόγνωρη απόφαση και το μπάχαλο που προκύπτει

Η απόφαση περί συνέχισης του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός από το σημείο, στο οποίο διακόπηκε είναι σίγουρα πρωτόγνωρη και δημιουργεί ένα... μπάχαλο ενώ προκαλεί πολλά ερωτήματα για το τι θα συμβεί και υπό ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί το υπόλοιπο ματς.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα ασκήσει έφεση προκειμένου να μην ισχύσει η συγκεκριμένη απόφαση. Είναι κάτι που γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο. Αυτή θα εκδικαστεί τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια, αν κάτι δεν αλλάξει, η διοργανώτρια θα είναι αυτή που θα πρέπει να ορίσει το ματς και να γνωστοποιήσει κάποιες λεπτομέρειες.

Τα ερωτήματα προκύπτουν διότι δεν έχει εκδοθεί στο πρόσφατο παρελθόν ανάλογη απόφαση. Δηλαδή να κριθεί αντικανονική διακοπή αγώνα λόγω επεισοδίων.

Το δεδομένο είναι ότι υπόλοιπο του ματς θα ορίσει η Super League. Και στη συνέχεια προκύπτουν τα ερωτήματα.

Το ματς θα γίνει με ή χωρίς θεατές; Μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλους παίκτες οι ομάδες όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις που διακόπτονται αγώνες για άλλους λόγους; Ο διαιτητής θα είναι ο ίδιος, δηλαδή ο Γερμανός Μάρκο Φριτζ; Αυτό συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις. Όμως ο συγκεκριμένος διαιτητής κατηγορείται για μη σωστή εφαρμογή των κανονισμών εξ ου και η συνέχιση του ματς. Ποιος θα τον τιμωρήσει; Θα αντικατασταθεί από άλλο διαιτητή; Αν ναι θα είναι ξένος που θα έρθει για 20 λεπτά, ή κάποιος Έλληνας;

Μια πρωτόγνωρη απόφαση και πολλά ερωτήματα...