Ολυμπιακός: Ο Σα, η Άντερλεχτ και οι συζητήσεις με την Πόρτο

Στην Πορτογαλία επιμένουν ότι ο 26χρονος γκολκίπερ θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν κάτοικος Πειραιά, τη στιγμή που στο Βέλγιο βάζουν στο κόλπο την Άντερλεχτ.

Ολυμπιακός: Ο Σα, η Άντερλεχτ και οι συζητήσεις με την Πόρτο

Από την περασμένη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο στην Πορτογαλία που ήθελε τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ζοσέ Σα από την Πόρτο στη διακοπή του Μαρτίου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ωστόσο, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο 26χρονος γκολκίπερ σύντομα θα είναι και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού με κανονική μεταγραφή.

Βέβαια, μετά την κλήση του στην Εθνική, φαντάζει σχεδόν απίθανο η Πόρτο να μπει στη διαδικασία να συζητήσει με λιγότερα από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που αναφέρει η ρήτρα. Και το λέμε αυτό, γιατί οι Ίβηρες το.προηγουμενο διάστημα υποστήριζαν ότι κ Ολυμπιακός είχε κάνει μια κουβέντα με την Πόρτο για το αν θα μπορούσε να συζητηθεί η μεταγραφή του με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι η Άντερλεχτ καραδοκεί. Μάλιστα είχε στείλει και άνθρωπό της στο ΟΑΚΑ για να τον δει από κοντά. Απλώς οι Βέλγοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να περιμένουν την πορεία των συζητήσεων Ολυμπιακού - Πόρτο...