Οι Γάλλοι αποθεώνουν τον Ουσεϊνού Μπα του Ολυμπιακού

Εγκώμια από τα γαλλικά Μέσα για τον 23χρονο αμυντικό της Γκαζελέκ Αζαξιό που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά.

Οι Γάλλοι αποθεώνουν τον Ουσεϊνού Μπα του Ολυμπιακού

Η Γκαζελέκ Αζαξιό το βράδυ της Δευτέρας έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί και μετά από οκτώ αγώνες χωρίς νίκη επιβλήθηκε με 1-0 της Λανς και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη για την Αζαξιό κόντρα σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην πεντάδα και θα ανέβαινε στην 3η θέση της βαθμολογίας αν έκανε το διπλό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της επιτυχίας ήταν ο Ουσεϊνού Μπα. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στην Γκαζελέκ Αζαξιό με τη μορφή του δανεισμού. Ο 23χρονος στόπερ έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο κόντρα στη Λανς και μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες της Γαλλίας η Λανς στο δεύτερο ημίχρονο έχει σφυροκοπήσει την Αζαξιό. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έγιναν 15 γεμίσματα στην περιοχή της, αλλά η άμυνα της άντεξε με τον Ουσεϊνού Μπα να είναι πρωταγωνιστής και οι υπόλοιποι να τον ακολουθούν σε απόδοση.

«Ο Ουσεϊνού Μπα και οι συμπαίκτες του αμύνθηκαν σαν παλικάρια», έγραψαν οι Γάλλοι για τη νίκη της Γκαζελέκ Αζαξιό επί της Λανς. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό και θα ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά.