Ο Μπα του Ολυμπιακού νίκησε τον Ζιλέ

Ο Σενεγαλέζος στόπερ ήταν βασικός στο 1-0 της Αζαξιό επί της Λανς του Βέλγου κεντρικού χαφ.

Ο Μπα του Ολυμπιακού νίκησε τον Ζιλέ

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό βρέθηκαν αντίπαλοι στα γήπεδα της Β’ Γαλλίας. Συγκεκριμένα η Γκαζελέκ Αζαξιό υποδέχτηκε την Λανς στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με τη φανέλα των γηπεδούχων αγωνίστηκε ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στην Αζαξιό με τη μορφή του δανεισμού. Με τη φανέλα της Λανς αγωνίστηκε ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος πέρσι άνηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όμως το καλοκαίρι αποτέλεσε παρελθόν για τον σύλλογο.

Σε αυτή τη μάχη νικητής ήταν ο Μπα, αφού η Αζαξιό επικράτησε με σκορ 1-0 τη Λανς. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 41’ με πέναλτι ο Ρομέν Αρμάν. Ο Μπα ήταν βασικός στόπερ της Αζαξιό και έπαιξε σε ολόκληρο το ματς, ενώ σε όλο το ενενηντάλεπτο αγωνίστηκε και ο Βέλγος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Η Αζαξιό είχε τεράστια ανάγκη τους τρεις βαθμούς, διότι είχε μείνει οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς η Αζαξιό αποσπάστηκε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λανς από την άλλη έχασε την ευκαιρία να νικήσει και αναρριχηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας.