Ζοζέ Σα και Μαντί Καμαρά δίνουν το σύνθημα για την "εποχή των δημιουργών"

Δύο πρωταγωνιστές του φετινού Ολυμπιακού, τέσσερα εμβληματικά παπούτσια της adidas και ένα μοναδικό event στο Zakcret Sports στον Πειραιά.

Ζοζέ Σα και Μαντί Καμαρά δίνουν το σύνθημα για την "εποχή των δημιουργών"

Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα. Είναι τέχνη, είναι δημιουργία. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που το αγαπάμε τόσο πολύ. Εκτός από τις παιδικές αναμνήσεις, τις φωνές όταν βλέπεις την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις που σου προσφέρει, αυτό που κάνει το ποδόσφαιρο να ξεχωρίζει από τα άλλα αθλήματα είναι οι πρωταγωνιστές του και αυτά που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο. Με λίγα λόγια, η ικανότητά τους να ενεργοποιούν τη φαντασία τους και να δημιουργούν μικρές "μαγικές" στιγμές στο χορτάρι.

Σε αυτούς απευθύνεται η νεα καμπάνια της adidas με μότο "no fakers, creators only" και το Exhibit Pack που αποτελείται από τέσσερα αγαπημένα και εμβληματικά μοντέλα: Το Predator, το Copa, το X18 και το Nemeziz.

Τέσσερα παπούτσια, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή ιστορία, που φορούν ορισμένοι από τους μεγαλύτερους και πιο εντυπωσιακούς παίκτες παγκοσμίως, παίκτες που δεν φοβούνται να εκθέσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο και είναι έτοιμοι να αντιδράσουν άμεσα στις προκλήσεις του αντιπάλου.

Αυτοί οι παίκτες έχουν μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε μια μορφή τέχνης. Και επειδή, λοιπόν, το ποδόσφαιρο είναι τέχνη και το κομμάτι της τεχνολογίας έχει μπει για τα καλά "στο παιχνίδι", τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια της adidas έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να πάνε τους πρωταγωνιστές των γηπέδων σε άλλο επίπεδο, ώστε να μείνουν μόνο οι δημιουργοί. Σε μια νέα εποχή για το ποδόσφαιρο, για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει χώρος.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΑ

Το σύνθημα για την έναρξη αυτής της νέας εποχής δόθηκε την Πέμπτη 1 Μαρτίου στο Zakcret Sports στον Πειραιά, με δύο εκλεκτούς καλεσμένους που ξέρουν πολύ καλά την έννοια της δημιουργίας στον αγωνιστικό χώρο. Για να μην χάνεις event σαν αυτό, ακολούθησε το Zakcret Sports στο facebook και στο Instagram.

Δύο αστέρες του Ολυμπιακού, ο Ζοζέ Σα και ο Μαντί Καμαρά έδωσαν ραντεβού με τους φίλους των ερυθρολεύκων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δουν το ποδόσφαιρο σε όλες του τις εκφάνσεις και να "ξεκλειδώσουν" τα μυστικά του.

Από ένα παιχνίδι PlayStation, σε ένα ντέρμπι με ξύλινο ποδοσφαιράκι και τέλος σε ένα μοναδικό τεστ ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος στον Πειραιά που δημιούργησαν τα Zakcret Sports σε συνεργασία με την adidas, οι φίλοι του Ολυπιακού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο μπάλα.

Φυσικά, το "κερασάκι" στην τούρτα ήταν η παρουσία δύο ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους στον Ολυμπιακό, αφού αμφότεροι έχουν εξελιχθεί στα "διαμαντάκια" του φετινού ερυθρόλευκου ρόστερ. Οι δύο παίκτες, χαμογελαστοί, έδωσαν το "παρών" στο event στον Πειραιά και αφού επεξεργάστηκαν τα τέσσερα εντυπωσιακά μοντέλα της συλλογής Exhibit της adidas, δεν σταματούσαν να υπογράφουν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους των Πειραιωτών, που δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους βλέποντας τους "ήρωές" τους.

Το highlight του event ήταν η στιγμή που οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο τεστ δεξιοτήτων μαζί με τους φίλους του Ολυμπιακού. Τα σουτάκια έδιναν κι έπαιρναν, με τους Σα και Καμαρά να είναι εντυπωσιακοί, την ώρα που ο κόσμος που βρέθηκε στο Zakcret Sports στον Πειραιά τους παρακολουθούσε με τρομερό ενδιαφέρον. Κι εκείνοι έμοιαζαν να το απολαμβάνουν.
No fakers, creators only

Όλα αυτά με φόντο το μότο "No fakers, creators only" και τα ανανεωμένα μοντέλα της συλλογής Exhibit της adidas, που με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους, τους "εκρηκτικούς" χρωματισμούς τους και τις μοναδικές τεχνολογίες τους κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να δημιουργήσουν και πάνε το άθλημα σε άλλο level.

Αρκεί να σκεφτείς ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα της adidas φοριούνται από παίκτες παγκόσμιας κλάσης, με μοναδικές δεξιότητες, όπως ο Εζίλ, ο Πογκμπά, ο Μέσι, ο Μπέιλ, ο Σαλάχ και ο Φιρμίνο.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει κάθε μοντέλο να ξεχωρίζει;

Το Predator ξεχωρίζει για τον εκρηκτικό συνδυασμό έντονου μπλε και ασημί με λεπτομέρειες. Προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στην επαφή με το έδαφος, κρατάει το πόδι σταθερό, ενώ η τεχνολογία BOOST επιστρέφει την ενέργεια σε κάθε βήμα.

Με το Nemeziz διασφαλίζεται η απόλυτη εφαρμογή και η σταθερότητα πέλματος, με το διπλό κολάρο να "κλειδώνει" τον αστράγαλο σε κάθε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης.