Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού - επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού (vid)

Διεκόπη το ντέρμπι στο 5ο λεπτό, μετά από είσοδο οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού - επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού (vid)

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, διεκόπη στο 5ο λεπτό, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν αναίτια στα μέλη της αποστολής των ερυθρόλευκων, που κάθονταν στον πάγκο.

Αμέσως, μετά το συμβάν, οι αστυνομικοί τους οποίους έπιασαν στον ύπνο οι ταραξίες, περικύκλωσαν τον πάγκο του Ολυμπιακού και τους απομάκρυναν.

Την ίδια ώρα από το πέταλο έμπαιναν κι άλλοι οπαδοί με σκοπό να προσεγγίσουν τον πάγκο των Πειραιωτών. Μετά την επέμβαση της αστυνομίας και δεκάλεπτη διακοπή οι οπαδοί των "πράσινων" επέστρεψαν στις θέσεις τους για να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι, το οποίο δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατήγγειλαν πως αρκετή ώρα πριν είχαν ζητήσει από τον αστυνομικό διευθυντή να τοποθετηθεί διμοιρία κοντά στον πάγκο της ομάδας, διότι υπήρχε έντονη κινητικότητα στην κερκίδα και φαινόταν πως θα γίνει εισβολή.

Nα σημειωθεί ότι ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς ήταν στο μπουθ στα δημοσιογραφικά και κακώς μετέφερε η ΕΡΤ ότι του επιτέθηκαν στον πάγκο.

* Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, και όσα τους μετέφεραν από τον πάγκο, ένας εξ αυτών -των εισβολέων- κρατούσε μαχαίρι!