Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: Ο αδύναμος κρίκος Ινσούα

Ο Ινσούα ήταν ο αδύναμος κρίκος για τον Παναθηναϊκό στο αποψινό ντέρμπι.

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: Ο αδύναμος κρίκος Ινσούα

Παναθηναϊκός

Βλαχοδήμος: Μάζεψε τρεις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του. Και μόνο αυτό λέει πολλά για ένα τερματοφύλακα. Ωστόσο, δύσκολα θα μπορούσε να αποσοβήσει κάποιο από τα τρία.

Ινσούα: Ο αδύναμος κρίκος του Παναθηναϊκού. Έχασε τον Αραούχο στο γκολ, αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες. Στα 34 λεπτά που έπαιξε ήταν πηγή κινδύνων στην άμυνα των πράσινων.

Γιόχανσον: Πνίγηκε και αυτός στο ναυάγιο του Παναθηναϊκού. Τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως αριστερός ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Κουρμπέλης: Ως στόπερ βρέθηκε εκτός τόπου και χρόνου στη φάση του πρώτου γκολ. Ως αρχηγός δεν βοήθησε καθόλου τους συμπαίκτες του.

Κολοβέτσιος: Πελαγοδρομούσε στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Μόνο μια καλή στιγμή. Το τάκλιν που έκανε στα πόδια του Αραούχο στο 0-0.

Τζανδάρης: Αγνώριστος. Ο παίκτης που θαυμάστηκε στο Φάληρο εναντίον του Ολυμπιακού, πέρασε και δεν ακούμπησε στο αποψινό ντέρμπι.

Κάτσε: Πολλά νεύρα, λίγα πράγματα. Αν δεν συνέβαινε η αποβολή του Ισούα θα είχε γίνει αλλαγή από το ημίχρονο.

Λουντ: Μακριά από τον Λουντ των τελευταίων αγώνων. Δεν είχε καμιά συμμετοχή στο παιχνίδι. Ούτε όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 11 ούτε όταν με 10 παίκτες.

Κουλιμπαλί: Ξεκίνησε ως χαφ και μετά την αποβολή του Ινσούα γύρισε πίσω σε ρόλο δεξιού μπακ. Θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας αν σκόραρε στο 8΄. Όταν ξεχυνόταν μπροστά ήταν επικίνδυνος. Αμυντικά ωστόσο ήταν ευάλλωτος κι έχασε πολλές φορές τον Χουλτ.

Μουνιέ: Άφαντος. Καμιά συμμετοχή στο δημιουργικό παιχνίδι. Εντάξει, το αμυντικό δεν είναι το φόρτε του αλλά ούτε στο επιθετικό;

Δώνης: Πάλεψε ανάμεσα στις συμπληγάδες Τσιγκρίνσκι και Βράνιες. Δίχως βοήθεια έγινε εύκολη λεία.