Ο Ερυθρός Αστέρας επιμένει… Ολυμπιακά !

Μετά την απόκτηση των Μάρκο Μάριν, Μπεν και το ενδιαφέρον για τον Βούκοβιτς, η ομάδα του Βελιγραδίου έχει βάλει στο «σημάδι» και τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο Ερυθρός Αστέρας επιμένει… Ολυμπιακά !

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει απλώσει τα δίχτυα του στον Πειραιά για τα καλά εδώ και έναν χρόνο. Η αρχή έγινε τον Γενάρη του 2018 με την μεταγραφή του Μπεν, ο οποίος πλέον έχει εκτοξεύσει στο Βελιγράδι την χρηματιστηριακή του αξία και οι Σέρβοι ανέφεραν πρόσφατα ότι υπήρχε ενδιαφέρον από αραβικές ομάδες που θεωρούσαν ότι με 4 εκ. ευρώ μπορούσαν να τον κάνουν δικό τους.

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν η σειρά του Μάρκο Μάριν για να κάνει τη διαδρομή Καραϊσκάκη – Μαρακανά και μετά από οκτώ μήνες προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του, καθώς εκεί έχει βρει τον καλό του εαυτό και έχει λατρευτεί από τους ανθρώπους του Αστέρα.

Πριν από περίπου 10 μέρες οι πληροφορίες που έρχονταν από το Βελιγράδι έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον για τον Γιάγκος Βούκοβιτς που έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Καραϊσκάκη.

Και την Τετάρτη (13/3) προέκυπτε από το Ισραήλ η πληροφορία ότι και ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει μπει για τα καλά στα «ραντάρ» του Ερυθρού Αστέρα. Με αφορμή την πρόταση που έχει ο 26χρονος γκολκίπερ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι Ισραηλινοί υποστήριξαν ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Μακάμπι είναι ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς εκεί θέλει να τον πάει ο μάνατζέρ του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.