Παίκτης της χρονιάς ο Φράνκο Σολδάνο! (pic)

O Φράνκο Σολδάνο αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για το 2018 στην πόλη Σουντσάλες που είναι η γενέτειρα του.

Παίκτης της χρονιάς ο Φράνκο Σολδάνο! (pic)

Ο Αργεντίνος επιθετικός του Ολυμπιακού Φράνκο Σολδάνο αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής για το 2018 στην πόλη Σουντσάλες (βρίσκεται στην περιφέρεια Σάντα Φε και έχει πληθυσμό 22.000 κατοίκων).

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην περιοχή που μεγάλωσε , η οικογένεια του παρέλαβε το βραβείο και εκείνος μέσω μιας ανάρτησης του στο Instagram εξέφρασε την χαρά του για τη βράβευση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Νιώθω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό για την αναγνώρισή μου ως ο αθλητής της χρονιάς στην πόλη μου, την Σουντσάλες, την πόλη μου. Είμαι πραγματικά υπερήφανος που έλαβα αυτή την αναγνώριση της πόλης από την οποία κατάγομαι, μεγάλωσα και εκπαιδεύτηκα, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πολλά ευχαριστώ στον όμιλο Meridiano Digital, αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου στην Ουνιόν Σάντα Φε. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, τίποτα δεν είναι δυνατό από μόνο του και ως ομάδα, είχαμε μια ιστορική χρονιά για εμάς και για τον σύλλογο.

Τέλος, πέραν του ότι είναι ένα βραβείο που σχετίζεται με τον αθλητισμό, μου δίνει χαρά που εκείνοι που έλαβαν το βραβείο, η αδελφή μου και ο μπαμπάς μου (σ.σ.: είναι με τη μαμά μου, οι κύριοι υπεύθυνοι για τη διδασκαλία και τη διαπαιδαγώγησή μου), μου έμαθαν πράγματα όπως είναι ο σεβασμός, να είμαι ταπεινός, να δουλεύω σκληρά και να αγωνίζομαι για αυτό που αγαπάω. Επίσης με δίδαξαν να δίνω όλη την αγάπη και το πάθος που μπορεί κανείς να δώσει σε αυτό που κάνει.

Ευχαριστώ και πάλι. Αν και η απόσταση είναι μεγάλη, ελπίζω τα λόγια μου να δείχνουν την αξία που έχει αυτή η βράβευση για εμένα».