Πανιώνιος: Δύσκολα μένουν Μανοΐλοβιτς και Κότσιτς

Βαρύ το κλίμα για τους δύο «κυανέρυθρους», οι οποίοι πιθανότατα θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι.

Πανιώνιος: Δύσκολα μένουν Μανοΐλοβιτς και Κότσιτς

Ο Πανιώνιος γνώρισε βαριά ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, με πολλούς αρνητικούς πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Φίλιπ Μανοΐλοβιτς και Μίλαν Κότσιτς, που δύσκολα θα συνεχίσουν στη Νέα Σμύρνη.

Όσον αφορά στον πρώτο, ο Σέρβος τερματοφύλακας ξεκίνησε με πολλές προοπτικές και έδειξε πολύ καλά στοιχεία το πρώτο του διάστημα στην Πλατεία. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο τραυματισμός του τον επηρέασε και μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση η παρουσία του είχε αρνητικό πρόσημο. Όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί έκανε σοβαρά λάθη με αποκορύφωμα την τραγική εμφάνισή του στο Αγρίνιο, όπου και αντικαταστάθηκε στο 53'.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι αρχικά οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» ήθελαν να παραμείνει στην ομάδα, πλέον η επιστροφή του στην Χετάφε μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού μοιάζει δεδομένη, ενώ δύσκολα θα πάρει άλλο χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο της παραμονής του στην Πλατεία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σλοβένο μέσο. Ο Κότσιτς αποτελούσε επιλογή του Ζοσέ Ανιγκό και είχε την απόλυτη στήριξή του για όσο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία. Ωστόσο, μετά την αποχώρησή του Γάλλου από τον Πανιώνιο, δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση την εμπιστοσύνη του και οι περισσότερες εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές.

Η αποβολή του στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Μοναδική περίπτωση να τον δούμε ξανά με τα κυανέρυθρα είναι να υπάρξουν νέοι τραυματισμοί που να περιορίζουν αρκετά τις επιλογές του Άκη Μάντζιου.