O Παναιτωλικός διέλυσε 5-0 τον Πανιώνιο και πέρασε στην βαθμολογία τον Παναθηναϊκό (vids)

Οι Αγρινιώτες ξέσπασαν εις βάρος του Πανιωνίου με το εντυπωσιακό 5-0, προσπέρασαν βαθμολογικά τον Παναθηναϊκό και έχουν βλέψεις πεντάδας.

O Παναιτωλικός διέλυσε 5-0 τον Πανιώνιο και πέρασε στην βαθμολογία τον Παναθηναϊκό (vids)

Από την αρχή του αγώνα οι Αγρινιώτες έδειξαν τη διάθεση τους. Η ήττα στην Τρίπολη πείσμωσε τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα και εκείνοι έδωσαν απαντήσεις.

Στο 5’ ο Άργκους άνοιξε το σκορ. Δεύτερο διαδοχικό τέρμα του Βραζιλιάνου αμυντικού, εντός έδρας. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν πολλά λάθη και ένα από αυτά τους στοίχησε στο 20’.

Ο Σταυρόπουλος γλίστρησε, ο Μανά μπήκε στην περιοχή έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπαϊροβιτς και εκείνος έκανε το 2-0. Τη σκυτάλη πήρε ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Ο Φράνκο Μάζουρεκ πέτυχε με ωραία και δύσκολη κεφαλιά το 3-0 έπειτα από σέντρα του Μαρινάκη, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το ματς από το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν δυνατά αλλά ο Μάζουρεκ στο 49’ έκοψε όποια ελπίδα είχε η ομάδα της πλατείας.

Δείτε ΕΔΩ το 1-0

Δείτε ΕΔΩ το 2-0

Δείτε ΕΔΩ το 3-0

Δείτε ΕΔΩ το 4-0

Δείτε ΕΔΩ το 5-0

Εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο γλίστρημα του Σταυρόπουλου και πλάσαρε εύστοχα. Ο Κότσιτς αποβλήθηκε στο 59’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Πανιώνιο με δέκα παίκτες.

Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Ουίλιαν στο 72’, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «καναρινιών». Δεύτερο τρίποντο για τον Παναιτωλικό κόντρα στον Πανιώνιο σε οκτώ αναμετρήσεις στη Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος Μαρινάκης, Άργκους, Μιχάι Αμαράλ, Τσιγγάρας (73’ Γκούγκα ), Ντίας, Μανά, Ουίλιαν, Μάζουρεκ (75’ Βασιλούδης), Μπαϊροβιτς (62’ Μάρκος Πάουλο)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβιτς (52’ Μάλερπ), Παπαγεωργίου, Ντομίγκεζ, Σταυρόπουλος (52’ Μπανανά), Κόσιτς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Μανθάτης, Άρτσε (66’ Ρέντζας), Ντουρμισάι