«Φεύγει ο Νάτχο από τον Ολυμπιακό»

Τι αναφέρει δημοσίευμα του Ισραήλ για τον 31χρονο χαφ του Ολυμπιακού και ποια είναι τα δεδομένα για το μέλλον του.

«Φεύγει ο Νάτχο από τον Ολυμπιακό»

Μία από τις προσθήκες του περασμένου καλοκαιριού ήταν ο Μπίμπαρς Νάτχο. Ο Ισραηλινός χαφ επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα με σκοπό να δώσει κι άλλη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Είναι γεγονός, όμως, πως με την παρουσία του δεν έχει δικαιώσει εκείνους που τον πίστεψαν και επέμεναν να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Είχε κάποιες καλές στιγμές και έδωσε βοήθειες μπαίνοντας κυρίως ως αλλαγή. Όποτε του ζητήθηκε να το κάνει αυτό παίζοντας από την αρχή δεν τα κατάφερε.

Ο Νάτχο είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, όμως, είναι αλήθεια πως δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Στο Ισραήλ υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης θα φύγει από τον Πειραιά στο τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του ο Νάτχο θα αναζητήσει αλλού την τύχη του και συγκεκριμένα σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο που θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Επίσης γράφουν πως έχει συμπεριληφθεί στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή για τα παιχνίδια του Ισραήλ με Σλοβενία και Αυστρία, ενώ γίνεται αναφορά και στην παρουσία του στο ματς με τον Άρη.

Να επισημάνουμε πως ο Νάτχο έχει ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, ενώ έχει ισχύ γι’ ακόμα έναν χρόνο. Με δεδομένη την προσφορά του και το υψηλό του κασέ είναι πράγματι πολύ πιθανό να ψάξει για νέα ποδοσφαιρική στέγη.