Κάναντι: Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ, μας αδικεί όμως το σκορ

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, ωστόσο εκτίμησε πως το 3-0 είναι πολύ βαρύ συγκριτικά με την απόδοση της ομάδας του.

Κάναντι: Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ, μας αδικεί όμως το σκορ

Μετά τον αγώνα στην συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο Τούμπας, είπε:

«Όσον αφορά το αποτέλεσμα, είμαστε απογοητευμένοι. Στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε καθόλου κατοχή στη μπάλα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αμυνθήκαμε πολύ καλά. Θα χρειαζόταν ίσως να ήμασταν λίγο πιο γενναίοι, παρόλα αυτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες και αναφέρομαι σε αυτή με τον Μάντσον από στημένη φάση στο 6’ λεπτό. Μετά ακολούθησε η φάση του Μπρούνο. Σε αυτές τις ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Μετά δυστυχώς δεχθήκαμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους το πέναλτι, το οποίο μας πόνεσε, κατά την άποψη μου δεν ήτανι αλλά θα πρέπει να το δω στο video.

Στο δεύτερο μέρος νομίζω πως τα πήγαμε καλύτερα, ήμασταν πιο γεροί στο παιχνίδι μας, ήμασταν πιο δραστήριοι, είχαμε την αλλαγή του σχηματισμού μας σε 3-5-2, προσπαθήσαμε περισσότερο για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μετά στο 3-0 τελείωσε το ματς.

Συνολικά στα 90 λεπτά τα πήγαμε καλά αλλά ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με μεγάλη ατομική ποιότητα, φυσικά άξιζε τη νίκη αλλά στην έκταση του σκορ δεν μας άξιζε. Εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στον ΠΑΟΚ».

Για το αν έχει παράπονα από τους παίκτες για το πως λειτούργησαν στο πρώτο γκολ: «Αν δεν γινόντουσαν λάθη στο ποδόσφαιρο δεν θα έμπαιναν και τα γκολ. Εμείς κοιτάμε πάντα το καλύτερο και να βελτιωνόμαστε.

Όπως είπα και πριν, κατά την γνώμη μου δεν ήταν πέναλτι (σ.σ. για το 2ο), αλλά θα πρέπει να το δω στο βίντεο. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Μπρούνο που θα πρέπει να δούμε την φάση, εγώ συγκεντρώνομαι στα πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλά. Θα θέλαμε σήμερα να ήταν οι αποφάσεις για εμάς 50-50 αλλά τις σεβόμαστε και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ».