Ποντένσε: «Του χρόνου δικό μας το πρωτάθλημα»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε για την επόμενη σεζόν και εξέφρασε τη σιγουριά του πως η ομάδας του Πειραιά θα πάρει τον τίτλο.

Ποντένσε: «Του χρόνου δικό μας το πρωτάθλημα»

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν επισημαίνοντας πως η ομάδα του Πειραιά θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε:

Για την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού:

«Πραγματικά σήμερα, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάζαμε γκολ, κάναμε το αντίθετο. Πετύχαμε τα γκολ στις λίγες ευκαιρίες που φτιάξαμε, χωρίς να έχουμε πάρα πολύ μεγάλη κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια, γιατί δεν γίνεται συνέχεια να φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Για τα γενέθλια του Ολυμπιακού:

Σίγουρα σήμερα ήταν μια ημέρα πολύ σημαντική για τον σύλλογο και όσους τον αγαπούν. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να προσφέρουμε μια νίκη απόψε και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε και άλλες στο μέλλον, γιατί αυτό αξίζει σε αυτή την ομάδα».

Για τη φάση του τρίτου γκολ:

«Ναι, φαίνεται δύσκολο, αλλά για μας είναι εύκολο, αφού είναι πράγματα που τα δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση».

Για το αν έχει βρει το ποδοσφαιρικό λιμάνι του στον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα ο πρώτος χρόνος είναι θετικός, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μπορεί να έχω παίξει καλά, αλλά αυτό που λείπει είναι ο τίτλος. Με βάση αυτά που έχει δείξει η ομάδα, αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι του χρόνου θα τα καταφέρουμε. Ο στόχος είναι οι τίτλοι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει τίτλους και γι΄ αυτό ήρθα εδώ. Φέτος δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε του χρόνου».