Κριτική παικτών: Τρέλα ο Ποντένσε!

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού στην ευρεία νίκη με 4-1 επί του Άρη.

Κριτική παικτών: Τρέλα ο Ποντένσε!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν ο πρωταγωνιστής της άνετης νίκης του Ολυμπιακού επί του Άρη σκοράροντας δύο φορές και κάνοντας εντυπωσιακές ενέργειες. Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού που σε γενικές γραμμές ήταν όλοι τους σε υψηλό επίπεδο απόδοσης.

ΖΟΣΕ ΣΑ: Δεν ήταν σε σωστή θέση στη φάση του γκολ του Μαρτίνες, έκλεισε καλά τον Φετφατζίδη στην ευκαιρία του πρώτου μέρους, ενώ γενικά είχε σταθερή και άνετη παρουσία στα γεμίσματα των φιλοξενούμενων.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Πολύ καλή εικόνα στην επιστροφή του. Αμυντικά πρόσεχε πολύ, ενώ ήταν πολύ αποτελεσματικός στα ανεβάσματά του. Από δική του σέντρα μπήκε το πρώτο γκολ που άνοιξε το δρόμο της νίκης.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Πάρα πολύ καλή εμφάνιση για τον μπακ της ομάδας. Πολλές κούρσες, δημιουργός του τέταρτου γκολ ενώ έπρεπε να κερδίσει και το πέναλτι που δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος στο χέρι του αμυντικού του Άρη.

ΜΕΡΙΑ: Σταθερός και μαχητικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, περιόρισε τη δράση του συμπατριώτη του Γιουνές και γενικά δεν είχε προβλήματα.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Αλλού γι΄αλλού στο πρώτο ημίχρονο, έκανε συνεχώς λάθη και έχασε τον Φετφατζίδη στην ευκαιρία του Άρη όταν δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Στο δεύτερο λες και μεταμορφώιθηκε. Έκοβε πάντα σωστά και μοίραζε ωραία το παιχνίδι. Λες και βγήκε άλλος παίκτης από τα αποδυτήρια.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Δεν ήταν σε καλή βραδιά στο πρώτο μέρος όταν δεν μπόρεσε να ελέγξει το κέντρο και έδωσε την ευκαιρία στον Άρη, όπως και ο Μπουχαλάκης, να έχουν την κατοχή και να κάνουν επιθέσεις. Πολύ βελτιωμένος στην επανάληψη, ο γνωστός Γκιγιέρμε.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Χωρίς να εντυπωσιάσει είχε σταθερότητα στην απόδοσή του παρότι και αυτός στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε πολύ - παρά το καλό ξεκίνημα - στην επανάληψη δεν είχε προβλήματα και βοήθησε πολύ αμυντικά.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν μπήκε με ένταση στο ματς αλλά η ποιότητά του ξεχωρίζει και σε ματς που δεν είναι στην καλύτερή του. Η πάσα; τουσ τον Ομάρ στο πρώτο γκολ είναι πάσα Φορτούνη. Έκανε καλές συνεργασίες με τον Ποντένσε, μπορούσε να σκοράρει στο δεύτερο, ενώ γύριζε και να μαρκάρει σε πολλές περιπτώσεις με ιδιαίτερο πείσμα.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Από τα καλύτερα ματς του, σε μια περίοδο εξαιρετικής κατάστασης. Έβαλε δύο γκολ, συμμετείχε σε πολλές επιθέσεις, έκανε εντυπωσιακές ενέργειες, βοηθούσε και πίσω στην πλευρά. Η ποιότητά του είναι πάνω από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος κι ο ίδιος έχει βρει τον τρόπο να γίνεται εκτός από εντυπωσιακός και απολύτως ουσιαστικός.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πήρε ωραία θέση και έβαλε το πρώτο γκολ, ενώ έκανε έξοχη μπαλιά στον Ποντένσε στο δεύτερο. Η προσφορά του συνεπώς ήταν πολύτιμη.

ΧΑΣΑΝ: Έδωσε μάχες μακριά από την περιοχή, δεν μπόρεσε να βρεθεί σε θέση βολής και δυστυχώς έχει πάλι τραυματισμό πάνω που είχε γίνει μεγάλη δύναμη στη θέση του στράικερ.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα, αλλά στη φάση του γκολ έδειξε ότι το έχει. Όπως είχε δείξει και στην αρχή της σεζόν. Αν χρειαστεί να μπει βασικός στο ΟΑΚΑ, έχει την αποφασιστικότητα και την ικανότητα να τα καταφέρει να σκοράρει και εκεί.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Είχε ενέργεια στο διάστημα της συμμετοχής του και «έζησε» με ένταση το παιχνίδι.

ΚΑΜΑΡΑ: Έδειξε στο λίγο που έπαιξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του. Έμπαινε δυνατά στις φάσεις και φάνηκε πανέτοιμος για το ΟΑΚΑ.