Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Καρναβαλιστές...

Η Ξάνθη και ο Αστέρας Τρίπολης «κόλλησαν» στο 0-0 στα Πηγάδια. 

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Καρναβαλιστές...

Για μία ακόμη αγωνιστική οι Θρακιώτες δεν κατάφεραν να γευθούν τη χαρά της νίκης και παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στους Αρκάδες.

Η Ξάνθη παραμένει χωρίς νίκη από την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν και για τελευταία φορά νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1.

Έκτοτε έχουν 6 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Ξάνθη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά της έλειπε και πάλι το γκολ.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας με αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 81’ λόγω αποβολής του Μπέλοκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη κάρτα πήρε στο 55’)

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Ξάνθη Arena

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Καντά, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Γέντρισεκ - Πασαλίδης, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Παπαδόπουλος

Κόκκινες κάρτες: 81' Μπελόκ (δεύτερη κίτρινη)

Συνθέσεις:

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης. Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Καμαρά, Καντά (58’ Κοβάσεβιτς), Μπαριέντος (82’ Ντε Αμορίμ), Ντουρίτσκοβιτς, Σαρπόνγκ (46’ Μπρίτο), Γέντρισεκ.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (86’ Χριστόπουλος), Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Φερνάντεζ (80’ Τασουλής), Αραβίδης (57’ Ρόλε), Μανιάς.