Παρελθόν ο Τεννές από τον Απόλλωνα - Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης

Αποχώρησε από τον πάγκο της "ελαφράς ταξιαρχίας" ο Μπάμπης Τεννές.

Παρελθόν ο Τεννές από τον Απόλλωνα - Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλων Σμύρνης αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές.

Οι δύο πλευρές έλυσαν αιφνιδιαστικά την συνεργασία τους, με τον συνεργάτη του 58χρονου τεχνικού, Λευτέρη Βελέντζα να αναλαμβάνει το 'τιμόνι" της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Τεννές υπέγραψε στον Απόλλωνα στις 26/11/18, με τη διοίκηση να του δίνει συμβόλαιο για δύο χρόνια και με πλάνο να φτιάξει την ομάδα της επόμενης χρονιάς, που θα αγωνιζόταν στη Φούτμπολ Λιγκ.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Ο κ. Τεννές είχε το βράδυ της Πέμπτης 7/3 συνάντηση με τον κ. Μονεμβασιώτη. Εκεί ο πρώτην τεχνικός του Απόλλωνα ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο κ. Τεννές επεσήμανε ότι μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10/3 θα ανακοίνωνε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας, πράγμα στο οποίο συμφώνησε και η πλευρά του Απόλλωνα η οποία δεν αρνήθηκε να δώσει στον Έλληνα τεχνικό και το ποσό της αποζημίωσής του.

Ωστόσο ο κ. Τεννές σκεπτόμενος ότι η ομάδα της Ριζούπολης έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία, αφού ίσως τελικά η αναδιάρθρωση δεν περάσει και ο Απόλλωνας έχει μαθηματικές ελπίδες να περάσει τον ΟΦΗ στη βαθμολογία και να παραμείνει στην Super League, ζήτησε να πάρει και πριμ παραμονής.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση, η οποία και δεν περίμενε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Τεννέ.