Ολυμπιακός: Γυρίζουν όλοι, αποφασίζει για Άρη ο Μαρτίνς

Διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα Σισέ και Ομάρ. Δύσκολα ένας εκ των Ζιλ Ντίας, Καμαρά.

Ολυμπιακός: Γυρίζουν όλοι, αποφασίζει για Άρη ο Μαρτίνς

Όλους τους παίκτες, πλην φυσικά των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη θα έχει στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με τον Άρη και θα καταλήξει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει από αγωνιστικής πλευράς για την 11άδα και την αποστολή της αναμέτρησης της Κυριακής (10/3).

Κανονικά προπονούνται πλέον οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μαντί Καμαρά, Ζιλ Ντίας, Γιάγκος Βούκοβιτς και Παπέ Σισέ, συνεπώς αναμένεται να γίνει μάχη για μια θέση στην αποστολή, εφόσον κάποιοι εξ αυτών κριθούν ότι είναι εντελώς έτοιμοι να βοηθήσουν. Ίσως ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως αποφύγει κάποια ρίσκα ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ομάρ αναμένεται να είναι στην αποστολή και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά αν κριθεί ότι δεν πρέπει να παίξει από την αρχή, τη θέση του θα πάρει ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο Σισέ έχει επίσης πιθανότητες επιστροφής στην 11άδα αντό ενός εκ των Σισέ, Μιράντα. Ο Σα θα είναι στην εστία, ο Κούτρης αριστερό μπακ, οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης στον άξονα και ίδια τετράδα μπροστά με Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα, Χασάν.

Θα είναι έκπληξη, δηλαδή, αν ο Καμαρά ή ο Ζιλ Ντίας μπουν άμεσα στο αρχικό σχήμα.