Ατρόμητος: Απρόοπτο με Ρισβάνη

Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Έλληνας αμυντικός στην προπόνηση της Τετάρτης (6/3).

Ατρόμητος: Απρόοπτο με Ρισβάνη

Διπλή προπόνηση είχαν την Τετάρτη (6/3) οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, ο οποίος βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας για το μεγάλο ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (10/3, 17:15) για την 24η αγωνιστική της Super League.

Η πρωινή προπόνηση περιείχε πρόγραμμα σε δυο γκρουπ με γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας στο γήπεδο.

Στο κανονικό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν ο Μέγιερι που ακολούθησε θεραπεία και ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο όπως και οι Ουγκράι και Μούγιακιτς που έκαναν τρέξιμο στο γήπεδο.

Το απρόοπτο της ημέρας ήταν οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Σπύρος Ρισβάνης κατά την πρωινή προπόνηση και η κρισιμότητα της κατάστασης του αναμένεται να φανεί την Πέμπτη (7/3) μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε περίπτωση πάντως που ο Έλληνας στόπερ δεν μπορέσει να αγωνιστεί στην Τούμπα, οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν χωρίς τα δύο βασικά τους στόπερ, αφού ούτε ο Χατζιησαΐας θα είναι διαθέσιμος, λόγω της άτυπης συμφωνίας που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ.