Κούτρης, Τσιμίκας, Ριζούπολη

Διαφορετικά συναισθήματα γεννά η σημερινή επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Ριζούπολη για τους δύο αριστερούς μπακ της ομάδας.

Κούτρης, Τσιμίκας, Ριζούπολη

Ο Λεονάρντο Κούτρης είχε στην περσινή ήττα από τον Απόλλωνα προς το τέλος της σεζόν το σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που τον κράτησε για αρκετούς μήνες εκτός δράσης, χάνοντας ένα σημαντικό μέρος της περσινής προετοιμασίας της ομάδας.

Αντιθέτως ο Κώστας Τσιμίκας έχει καλές αναμνήσεις, καθώς είναι ο παίκτης που στα τελευταία χρόνια σε ματς Απόλλωνα-Ολυμπιακού είχε συμμετοχή σε ερυθρόλευκο γκολ. Ήταν αυτός που έκανε την ασίστ στο ένα από τα δύο γκολ που είχε σημειώσει ο Νταβίντ Φουστέρ στη νίκη των Πειραιωτών με 2-1 στον αγώνα του Δεκέμβρη του 2015 για το Κύπελλο.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει σκοράρει σε αυτό το γήπεδο, ενώ οι παρουσίες του ήταν κυρίως ως αλλαγή όποτε έπαιξε εναντίον του Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Σε ό,τι αφορά τους παλιότερους ερυθρόλευκους που είναι στο ρόστερ, ο Αβραάμ με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν έπαιξε ούτε μία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» που ήταν στην χαμηλότερη κατηγορία εκείνα τα χρόνια. To ίδιο είχε συμβεί και με τον Βασίλη Τοροσίδη που επίσης δεν έχει τύχει να παίξει ποτέ με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα ούτε εντός έδρας, εν αντιθέσει με τον Αβραάμ που έχει ένα ματς στο Καραϊσκάκη.