Όλος ο Ολυμπιακός στο πλευρό του φιλάθλου που δέχτηκε επίθεση από χούλιγκανς

Πέδρο Μαρτίνς και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν τον Γιάννη Αλαμπασύνη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Όλος ο Ολυμπιακός στο πλευρό του φιλάθλου που δέχτηκε επίθεση από χούλιγκανς

Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου με την εισβολή 30 κουκουλοφόρων στο «Π. Καπαγέρωφ» και οι οποίοι επιτέθηκαν σε όποιον βρήκαν μπροστά τους. Ακόμα και παιδί με κινητικά προβλήματα χτύπησαν με ρόπαλο στην πλάτη, ενώ και ο πατέρας του που το συνόδευε δέχτηκε χτύπημα από τους χουλιγκάνους.

Ο Γιάννης Αλαμπασύνης είναι γνωστός στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, ενώ και τον γνωρίζουν πολύ καλά αθλητές και παράγοντες του συλλόγου. Βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον σύλλογο σε όλα τα τμήματα όπου κι αν αγωνίζεται.

Πριν λίγη ώρα ο Γιάννης Αλαμπασύνης, όπως σας έγραψε νωρίτερα και το fosonline.gr, βρέθηκε στον Ρέντη. Τοροσίδης και Αβραάμ τον κάλεσαν στην προπόνηση της ομάδας, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε στη Nova αναφέρθηκε σε αυτόν. Ο Γιάννης πήγε στο προπονητήριο, μίλησε με τον Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Άπαντες του εξέφρασαν τη στήριξη τους και πως είναι δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο ίδιος ο Γιάννης ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και φυσικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός που του έδωσε τη δυνατότητα να βρεθεί στον Ρέντη, αλλά και την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.