Τοροσίδης και Αβραάμ κάλεσαν τον Γιάννη στον Ρέντη

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προσκάλεσαν τον φίλο του Ολυμπιακού που δέχτηκε επίθεση το απόγευμα του Σαββάτου στο «Π. Καπαγέρωφ».

Τοροσίδης και Αβραάμ κάλεσαν τον Γιάννη στον Ρέντη

Θύμα της άνανδρης επίθεσης των 30 κουκουλοφόρων που εισέβαλαν στο «Π. Καπαγέρωφ» έπεσε ο Γιάννης Αλαμπασύνης. Ένα παιδί με κινητικά προβλήματα που αντλεί δύναμη όταν βρίσκεται δίπλα στον Ολυμπιακό. Δεν χάνει παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά σε οποιοδήποτε τμήμα, δίνει το παρών σε όλα τα γήπεδα και έτσι μπορεί αντέχει προσπαθεί να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Δέχτηκε χτύπημα με ρόπαλο στην πλάτη του όταν το απόγευμα το Σαββάτου βρέθηκε στο «Π. Καπαγέρωφ» για το παιχνίδι πόλο του Ολυμπιακού με τη Γλυφάδα στις γυναίκες. Από το Σάββατο το απόγευμα έχει δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα από τους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Ακόμη και αθλητές και παράγοντες των «ερυθρόλευκων» είναι στο πλευρό του, αφού και αυτός δεν χάνει ματς του συλλόγου. Η ιστορία του φυσικά συγκλόνισε και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Έτσι οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος τον κάλεσαν να βρεθεί στον Ρέντη.

Ο Γιάννης Αλαμπασύνης δέχτηκε την πρόσκληση των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για να δώσει το παρών στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και να τα πει από κοντά με τα ινδάλματα του. Άλλωστε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη του τόνισε πως όλοι είναι δίπλα του.