Κάναντι για το μέλλον του στον Ατρόμητο: Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι΄αυτό...

Δεν απάντησε σχετικά με το αν σκέφτεται να συνεχίσει στο κλαμπ ο Αυστριακός τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Στο γκολ που ακυρώθηκε αναφέρθηκε ο Μάντζιος.

Κάναντι για το μέλλον του στον Ατρόμητο: Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι΄αυτό...

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Νταμίρ Κάναντι από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη επί του Πανιωνίου, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε πλέον κοντά στο Europa League. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν μπορώ να απαντήσω αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας αλλά είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για τον στόχο που έχουμε φέτος. Τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε ασφάλεια στην κυκλοφορία της μπάλας και δεν απειληθήκαμε απέναντι σε πολύ δυνατούς επιθετικούς».

Για τον Ουάρντα τόνισε: «Αυτό είναι θέμα που θα το αποφασίσει ο σύλλογος. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος. Γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του. Μίλησα μαζί του. Γνωρίζει τι έχει κάνει. Εκεί τελειώνει το θέμα».

Για το μέλλον του στον Ατρόμητο και αν σκέφτεται να παραμείνει: «Είναι πολύ νωρίς γι’ αυτό. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους στόχους μας. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο τον Άρη».

Για το αν ο στόχος είναι η τρίτη θέση: «Πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε το Europa League. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Εξαρτώνται και από άλλα θέματα όπως και η διαιτησία».

Μάντζιος: Το 0-1 έγινε 1-0…

Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος είπε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αν υπολογίσουμε μάλιστα και τις πολλές απουσίες που είχαμε. Δεν είχαμε περιθώρια για πολλές αλλαγές. Ξεκινώντας το παιχνίδι, το 0-1 έγινε… 1-0. Αν είχε μετρήσει το γκολ ίσως να μιλάγαμε για κάτι διαφορετικό τώρα. Δεχτήκαμε πάντως εύκολα γκολ και ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Παράπονα δεν έχω από τα παιδιά. Ήταν εμφανής η κούραση. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και ευελπιστούμε να επιστρέψουν κάποια παιδιά που έχουμε απουσίες σε σημαντικές θέσεις.