Super League: Το ενδιαφέρον στο ΟΑΚΑ, αγώνες παραμονής σε Ηράκλειο και Λιβαδειά

Συνεχίζεται την Κυριακή (3/3) η αγωνιστική δράση για την 23η αγωνιστική με πέντε αναμετρήσεις. 

Super League: Το ενδιαφέρον στο ΟΑΚΑ, αγώνες παραμονής σε Ηράκλειο και Λιβαδειά

Το ματς της ημέρας είναι το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (3/3, 19:00). Στην αποστολή των «πρασίνων» οι Ινσούα και Γιόχανσον. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Ελ Καντουρί και Πέλκα.

Νωρίτερα (15:00), ο ΟΦΗ φιλοξενεί την ΑΕΛ στο Ηράκλειο σε ένα κρίσιμο ματς για την παραμονή αμφότερων των ομάδων στην κατηγορία. Στην διάθεση του Χέιμα Βέρα οι Ναμπί, Σακόρ και Γιακουμάκης. Χωρίς τον τιμωρημένο Καρανίκα οι «βυσσινί», αλλά με τους Γιακιμόφσκι, Λεοζίνιο και Μόρα.

Στις 16:00, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο Περιστέρι. Με σημαντικές απουσίες παρατάσσονται οι γηπεδούχοι, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μέγιερι, Μάντσον και Ουάρντα. Δύσκολο έργο στο Περιστέρι θα έχουν οι «κυανέρυθροι, αφού θα αγωνίστουν με 8 απουσίες. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κεϊτά, Σαραμαντά, Μασούρας, Κότνικ, Κούρντι και οι τιμωρημένοι Κόρμπος, Τσιλούλης, Μανθάτης.

Στις 17:15, ο Λεβαδειακός θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών κόντρα στη Λαμία, η οποία προέρχεται από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έχει στην αποστολή της στον Μπαράλες για το καθοριστικό αγώνα παραμονής στη Λιβαδειά.

Τέλος, την δεύτερη ημέρα (3/3) της 23ης αγωνιστικής κλείνει η αναμέτρηση Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικού. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τους Μουνάφο και Ματρικάρντι σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη. Χωρίς τους Ντίας, Λιάβα, Κυριακίδη, Μανά και Τσοκάνη στην αποστολή τους, τα «καναρίνια» ψάχνουν το «διπλό» για να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστική της Super League:

Σάββατο 2/3
Άρης - ΑΕΚ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 0-0

Κυριακή 3/3
15:00 ΟΦΗ - ΑΕΛ
16:00 Ατρόμητος - Πανιώνιος
17:15 Λεβαδειακός - Λαμία
19:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
19:30 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός

Δευτέρα 4/4
19:00 Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός