Ο Μαρινάκης παίρνει αποφάσεις για το μέλλον του Ολυμπιακού

Τι δείχνει η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, τα λόγια του και το γεγονός πως δεν πήρε κάποια απόφαση το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Μαρινάκης παίρνει αποφάσεις για το μέλλον του Ολυμπιακού

Δεν είναι εύκολες οι στιγμές που βιώνει ο Ολυμπιακός. Ο αποκλεισμός από τη Λαμία ήταν ένα γερό χαστούκι για την ομάδα του Πειραιά σε μία χρονιά που υπήρχε μία διαφορετική αύρα και κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε «μαχαιριά» την ήττα από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Από το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις η καταστροφολογία και ο μηδενισμός βασιλεύουν. Είναι δύσκολες οι στιγμές και παράλληλα πολύ κρίσιμες για το μέλλον της ομάδας του Πειραιά.

Είναι πολλοί εκείνοι που απαιτούν την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ και η Θύρα 7 με την επίσημη ανακοίνωση της επί της ουσίας έθεσε θέμα προπονητή. Αρκετοί επίσης πίστευαν πως ο 48χρονος τεχνικός θα είχε φύγει από το βράδυ της Πέμπτης και μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια, μίλησε σε ποδοσφαιριστές και προπονητή, έστειλε το μήνυμα του και για τη συνέχεια, όμως, δεν πήρε κάποια απόφαση εν βρασμώ ψυχής. Ποια είναι τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό; Είναι κοινό μυστικό πως ο Μαρτίνς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Είναι σε δύσκολη θέση και η τοποθέτηση της ΠΑΕ πως «μένει μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε» τα λέει όλα.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ηρεμήσει η κατάσταση και αυτή τη στιγμή υπάρχει η πρόθεση να παρθούν αποφάσεις με νηφαλιότητα και αφού βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα. Ας μη γελιόμαστε τα ματς που μένουν στο πρωτάθλημα δεν μπορούν να κρίνουν κάτι. Μόνο προς το άσχημο μπορούν να αλλάξουν την εικόνα. Ένας σκελετός των όσων θα γίνουν υπάρχει όμως οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν κατόπιν ωρίμου σκέψεως και αφού φυσικά δεν προκύψει κάτι απρόοπτο που θα ανατρέψει τα δεδομένα.