«Τρελά» λεφτά φέρνει στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς

O Βέλγος στόπερ τα πηγαίνει περίφημα στην γαλλική Ρεμς και ήδη δύο ομάδες της Πρέμιερ λιγκ εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

«Τρελά» λεφτά φέρνει στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς

Εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στον Μάρτιο για τον Μπιορν Ένγκελς. Ο 24χρονος Βέλγος στόπερ αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ρεμς και έχει έως τώρα 23 συμμετοχές και ένα γκολ. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ψηφιστεί ακόμα και κορυφαίος παίκτης της ομάδας του μέρα από παιχνίδια του Σαμπιονά.

Πριν από περίπου 20 μέρες είχε γραφτεί στην Αγγλία ότι η Άρσεναλ παρακολουθούν ζεστά την περίπτωσή του. Να θυμίσουμε ότι η Άρσεναλ τον έβλεπε και πριν πάθει τον σοβαρό του τραυματισμό πριν από τρία χρόνια.

Ωστόσο οι πληροφορίες του fosonline.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα και να χτυπήσουν σε πρώτη φάση την πόρτα του Ολυμπιακού για να πληροφορηθούν για τις απαιτήσεις του.

Στο Νησί φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει "τρελά" λεφτά! Ακόμα και οκταψήφιο νούμερο δηλαδή. Πλέον το όνειρο του Ένγκελς να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία είναι πιο κοντά από ποτέ.