Σρνταν Σπιριντόνοβιτς: Ο πιο... άστοχος σκόρερ της Super League!

Ο Αυστριακός εξτρέμ του Πανιωνίου πέτυχε το παρθενικό του γκολ στη σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό στην 37η προσπάθειά του προς την εστία, όντας ο παίκτης με το χειρότερο ποσοστό ευστοχίας απ' όλους τους σκόρερ της κατηγορίας μέχρι στιγμής!

Σρνταν Σπιριντόνοβιτς: Ο πιο... άστοχος σκόρερ της Super League!

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή (24/2) στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, δίνοντας το έναυσμα για μια σπουδαία νίκη του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Ωστόσο, με αυτό το τέρμα ο Αυστριακός εξτρέμ των «κυανέρυθρων» πήρε κι άλλη μια, όχι και τόσο... κολακευτική, πρωτιά στο πρωτάθλημα. Αυτή του παίκτη με το χειρότερο ποσοστό ευστοχίας απ' όλους τους μέχρι στιγμής σκόρερ στη Super League!

Δείτε το γκολ του Σπιριντόνοβιτς στο ματς με τον ΠΑΟ

Πράγματι, ο 25χρονος άσος σκόραρε με την 37η προσπάθειά του προς την αντίπαλη εστία, μετρώντας έτσι 1 επιτυχημένη στις 37. Το συγκεκριμένο στατιστικό τον φέρνει μακράν πρώτο στη σχετική λίστα, καθώς ο αμέσως επόμενος έχει 1 στις 26 τελικές προσπάθειες!

Βεβαίως, αυτό δεν λέει κάτι φοβερό για τον ακραίο επιθετικό του Πανιωνίου, πέρα από το ότι δεν διανύει και την πλέον αποτελεσματική σεζόν της καριέρας του. Θυμίζουμε απλά ότι στο περσινό πρωτάθλημα ο Σπιριντόνοβιτς είχε απολογισμό 8 γκολ με μόλις επτά προσπάθειες περισσότερες απ' όσες έχει στο φετινό!

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρώτη πεντάδα με τους πλέον... άστοχους σκόρερ της Super League μέχρι τώρα:

  1. Σρνταν Σπιριντόνοβιτς (Πανιώνιος) - 1 γκολ σε 37 τελικές
  2. Κενάν Μπαργκάν (Λάρισα) - 1 γκολ σε 26 τελικές
  3. Γιώργος Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης) - 1 γκολ σε 25 τελικές
  4. Σουλεϊμάν Σαβαντογκό (Λεβαδειακός) - 1 γκολ σε 24 τελικές
  5. Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς (Ξάνθη) - 1 γκολ σε 20 τελικές