Δίδυμο Μεριά - Σισέ, στις εφεδρείες ο Βούκοβιτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι οι δύο Αφρικανοί στόπερ έχουν τον πρώτο λόγο. Ακόμα και τραυματίας να μην ήταν ο Βούκοβιτς, δεν θα έπαιζε βασικός με την Ντιναμό…

Δίδυμο Μεριά - Σισέ, στις εφεδρείες ο Βούκοβιτς

Το δίδυμο Σισέ – Βούκοβιτς ήταν αυτό με το οποίο πορεύτηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν. Δεν είναι σίγουρο όμως ότι ο Βούκοβιτς θα παίρνει πλέον σερί παιχνίδια όπως συνέβαινε εώς και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Γιασίν Μεριά έχει αρχίσει να κερδίζει πόντους στα μάτια του Μαρτίνς. Ναι μεν είχε ευθύνη στο γκολ του Σολ στο Κίεβο, αλλά η συνολική του εικόνα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Πορτογάλο τεχνικό. Φυσικά και η παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ ήταν αξιοσημείωτη, γεγονός στο οποίο είχε σταθεί ο Μαρτίνς στις συζητήσεις που έκανε μαζί του στον Ρέντη.

Ο Βούκοβιτς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό. Ούτως ή άλλως με τον ΟΦΗ δεν θα έπαιζε γιατί δηλώθηκε να εκτίσει εκεί την ποινή της μίας αγωνιστικής. Η αλήθεια είναι όμως ότι αν δεν ήταν τραυματίας, ο Σέρβος ήταν το αουτσάιντερ για να έπαιρνε φανέλα βασικού στο Κίεβο. Τον Μεριά είχε στο μυαλό του εξ αρχής ο Μαρτίνς και μετά τα όσα είχε δείξει ο Τυνήσιος με την ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν δεν αποκλείεται να πάρουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους ως δίδυμο οι Μεριά και Σισέ εώς το τέλος της σεζόν (με εξαίρεση τον ΟΦΗ, όπου θα παίξει ο Μιράντα αντί του τιμωρημένου Σισέ), καθώς ο Βούκοβιτς φαίνεται για την ώρα να έχει οπισθοχωρήσει…