Παντελίδης: «Είμαστε έτοιμοι, ο Άρης θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου του»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δηλώνοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των φιλάθλων τους.

Παντελίδης: «Είμαστε έτοιμοι, ο Άρης θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου του»

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή 24/2 τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε ότι άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας είναι προσηλωμένοι στη δουλειά τους:

«Γνωρίζουμε όλοι τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτά τα παιχνίδια και τι σημαίνουν για τον κόσμο.

Ωστόσο, μέσα στα αποδυτήρια είμαστε όλοι προσηλωμένοι στη δουλειά μας και στο πως πρέπει να την κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το δικό μας σκεπτικό δεν αλλάζει.

Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα ανταποκριθεί την Κυριακή στις προσδοκίες των φιλάθλων μας».

Το Σάββατο 23/2 η αποστολή

Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία του Άρη θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τόσο ο Γιώργος Δεληζήσης όσο και ο Μάρτιν Τόνσο ανέβασαν ακόμη περισσότερο το ρυθμό και συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Στο αντίποδα, εκτός έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Γιάννης Φετφατζίδης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.