«Πόλεμος» Ολυμπιακού-Παρτιζάν για Γιάνκοβιτς

Μεγάλη έκταση έχει πάρει στη Σερβία η διαμάχη των Πειραιωτών με την ομάδα του Βελιγραδίου για το θέμα της μεταγραφής του 23χρονου άσου στη Σπαλ.

«Πόλεμος» Ολυμπιακού-Παρτιζάν για Γιάνκοβιτς

Στο τέλος Ιανουαρίου η Παρτιζάν πούλησε στη Σπαλ τον Μάρκο Γιάνκοβιτς αντί 1.800.000 €. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε Ιταλία και Σερβία η ομάδα του Βελιγραδίου έβαλε στο ταμείο της το παραπάνω ποσό. Ακόμα και το transfermarkt.de αναφέρει το 1,8 εκατ. ευρώ ως τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφεραν οι Σέρβοι ο Ολυμπιακός δικαιούται τα μισά χρήματα από αυτά που εισέπραξε η Παρτιζάν από την ιταλική ομάδα. Το θέμα, ωστόσο έχει πάρει έκταση στα σερβικά Μέσα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ από τους Σέρβους. Από το 50% που διατηρούσαν ως ποσοστό μεταπώλησης δεν έβαλαν τίποτα στο ταμείο τους.

Σύμφωνα με τους Σέρβους η Παρτιζάν υποστηρίζει πως πούλησε τον ποδοσφαιριστή αντί 100.000€ και όχι αντί 1.800.000 € όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα. Είναι προφανές πως η ομάδα του Βελιγραδίου θέλει να αποφύγει με κάποιο τρόπο να δώσει στον Ολυμπιακό τα χρήματα που δικαιούται από τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Στα ρεπορτάζ τους οι Σέρβοι φιλοξενούν και ατάκα στελέχους του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να κατονομάζουν ποιος είναι ο οποίος φέρεται να λέει ότι «η Παρτιζάν μας κλέβει». Στη Σερβία το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση και γίνεται λόγος για «πόλεμο» ανάμεσα στην ομάδα του Βελιγραδίου και αυτή του Πειραιά για το θέμα του Μάρκο Γιάνκοβιτς.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε και το ποσό που αναφέρει το transfermarkt.de για τη μεταγραφή του Μάρκο Γιάνκοβιτς.