Η οικογένεια του Άρη στο πλευρό του Διαμαντόπουλου (pics)

Επίσκεψη… συμπαράστασης στο νοσοκομείο από τους συμπαίκτες του 30άχρουνου επιθετικού. Στέφθηκε με επιτυχία η επέμβαση στη μέση του και πλέον σκέφτεται μόνο την επιστροφή του στη δράση.

Η οικογένεια του Άρη στο πλευρό του Διαμαντόπουλου (pics)

Όλα καλά πήγαν με την επέμβαση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στη μέση και πλέον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αρχίζει να σκέφτεται το στάδιο της ανάρρωσης και της σταδιακής επιστροφής του στη δράση.

Στο πλευρό του σε αυτή την ανηφόρα, θα έχει όλη την οικογένεια του Άρη. Λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, υποδέχτηκε στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο τους συμπαίκτες του, που κατέφθασαν εκεί για συμπαράσταση και ευχές.

Ο άτυχος επιθετικός θα απουσιάσει για το υπόλοιπο της σεζόν. Το ιατρικό επιτελείο των Θεσσαλονικιών προσπάθησε να αποφύγει το χειρουργείο, αλλά όλες οι θεραπείες αποδείχθηκαν χάσιμο χρόνου.

Μπήκε λοιπόν νυστέρι, αλλά επικρατεί διάχυτη αισιοδοξία πως θα επανέλθει ακόμα πιο δυνατός.

Στο πλευρό του και ο επίσης πρόσφατα χειρουργημένος Ούγκο Σόουζα. Ο Αργεντίνος έκανε επέμβαση πριν από σχεδόν δύο μήνες στους κοιλιακούς-προσαγωγούς του. «Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι. Μείνε δυνατός φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά σε story που ανέβασε στο Instagram για τον Διαμαντόπουλο.