Ο Αστέρας Τρίπολης, ο κίνδυνος υποβιβασμού και η έξοδος στην Ευρώπη

Ο Αστέρας Τρίπολης διανύει μια... περίεργη για τα δεδομένα του χρονιά αφού βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως το τρένο της Ευρώπης δεν έχει χαθεί ακόμα...

Ο Αστέρας Τρίπολης, ο κίνδυνος υποβιβασμού και η έξοδος στην Ευρώπη

Για την καλύτερη επαρχιακή ομάδα των τελευταίων ετών δεν είναι σύνηθες να βλέπει τη βαθμολογία από το... ισόγειο. Στον Αστέρα επικρατεί προβληματισμός φέτος, αφού οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έχουν μπλέξει σε περιπέτειες και πλέον αναζητούνται οι νίκες που θα ανεβάσουν το κλαμπ στη βαθμολογία και θα του δώσουν σημαντικές ψυχολογικές ανάσες.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος δεν ευνόησε καθόλου φέτος τον Αστέρα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για το γεγονός ότι η ομάδα αδυνατεί να πάρει τις νίκες που χρειάζεται.

Νίκες που τα προηγούμενα χρόνια έρχονταν εύκολα ή δύσκολα, φέτος μοιάζουν με... βουνό και αυτό είναι το πρόβλημα που καλείται να λύσει ο κ. Παράσχος προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Μέσα σε όλα αυτά στην Τρίπολη δεν έχουν αφήσει το ευρωπαϊκό όνειρο αφού η ομάδα συνεχίζει στον θεσμό του κυπέλλου και στον σύλλογο υποστηρίζουν ότι μέσω αυτού μπορεί να έρθει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Αστέρας θα παίξει τον επαναληπτικό με τον Εργοτέλη στην Τρίπολη στις 27/2, σε μια «μονομαχία» που οι Αρκάδες είχαν κερδίσει την πρώτη πράξη στο Ηράκλειο με σκορ 1-0. Στην τρίπολη θέλουν να... ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο στην επόμενη φάση, ελπίζοντας να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν και να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου Ελλάδος.