Γκιγιέρμε σε Μπακασέτα: «Θες τη φανέλα μου;»

Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε για το περιστατικό με τον μέσο της ΑΕΚ και για την αποθέωση που γνωρίζει από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Γκιγιέρμε σε Μπακασέτα: «Θες τη φανέλα μου;»

Είναι πολλές οι στιγμές από ένα μεγάλο ματς που μένουν στον κόσμο. Από αυτό με την ΑΕΚ, όμως, η εικόνα που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι αυτή με τον Γκιγιέρμε να δείχνει το σήμα του στον Μπακασέτα. Μέχρι και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε Μέσα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στη «Lance» για τη νίκη επί της ΑΕΚ και για τη συγκεκριμένη στιγμή με τον Τάσο Μπακασέτα. Παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί πολλά μηνύματα από τον κόσμο του Ολυμπιακού που προφανώς και τον αποθεώνει για την κίνηση που έκανε στον αντίπαλο του.

«Σε εκείνη τη φάση ο αντίπαλος παίκτης ήταν νευρικός και με έπιασε από την φανέλα. Καθώς εκείνος με έπιασε δίπλα από το σήμα, εγώ του είπα: Θέλεις να σου δώσω την φανέλα μου; Τι χαμός! Μου έχουν στείλει ήδη πάνω από 500 μηνύματα. Οι οπαδοί μας είναι τρελοί», είπε χαρακτηριστικά ο Γκιγιέρμε.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Βραζιλιάνος χαφ τόνισε: «Ήταν μία τεράστια νίκη μπροστά στον κόσμο μας και για τον κόσμο μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης είναι στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στην Ελλάδα. Μας δίνει μεγάλη… ένεση ηθικού και κίνητρο για την Ευρώπη. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε μακριά από το ‘σπίτι’ μας, την έδρα μας και θα παλέψουμε σκληρά για αυτό».