Φορτούνης: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Λάζαρο»

Ο Κώστας Φορτούνης αναφέρθηκε στο τι άλλαξε στον Ολυμπιακό και μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και αφιέρωσε τη νίκη στον άτυχο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που τραυματίστηκε στο γόνατο.

Φορτούνης: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Λάζαρο»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας στη κάμερα της NOVA, o Kώστας Φορτούνης δήλωσε τα εξής: «Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο τ' αλλάξαμε όλα, παίξαμε με κάτω την μπάλα, πιέσαμε τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε από λάθος μας ένα γκολ, όμως μετά δείξαμε χαρακτήρα. Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και βάλαμε 4 γκολ για να πάρουμε τη νίκη.

Ακόμα και με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Περιμέναμε σήμερα ένα δύσκολο ντέρμπι και θέλαμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας και τον πρόεδρο που μας είχε ζητήσει τους τρεις βαθμούς.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στο Λάζαρο και μακάρι αύριο οι εξετάσεις να δείξουν πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Τώρα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα ν' αντιμετωπίσουμε, την Ντιναμό. Η νίκη μας έδωσε ώθηση και μακάρι να κερδίσουμε και να περάσουμε, για να δώσουμε και βαθμούς στην Ελλάδα και χαρά σε όσους μας πιστεύουν.

Απόψε μιλήσαμε στο ημίχρονο όλοι σαν ομάδα και είπαμε ότι δε γίνεται να βγούμε έτσι έξω με αυτή την εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κάκιστοι, όμως μας βοήθησαν πάρα πολύ και οι δύο αλλαγές και κυριαρχήσαμε απόλυτα στο γήπεδο από κει και πέρα.

Πιστεύω ότι τα δύο τελευταία αποτελέσματα μας... έριξαν λίγο και ψυχολογικά. Η ΑΕΚ μας πίεσε πολύ στην αρχή, όμως δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και φτάσαμε στη μεγάλη νίκη.

Σε μερικές στιγμές που η ΑΕΚ πήγε να κάνει το 0-2 φοβηθήκαμε λίγο, όμως έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και τον προπονητή μας, οπότε πίστευα πως θα το γυρίσουμε το ματς.

Θέλαμε να δείξουμε αυτό που λένε όλοι, ότι παίζουμε την πιο ωραία μπάλα στην Ελλάδα. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε αυτό.

Προσωπικά νιώθω καλά, είμαι πολύ άνετα σ' αυτή την ομάδα και αυτό νομίζω φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να σκοράρω και να δίνω ασίστ.

Το ματς της ερχόμενης Πέμπτης είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να τους περιμένουμε στην αρχή και μετά να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση. Από κει και πέρα πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...»