ΑΕΛ - Ξάνθη 1-1: Τυχερός και άτυχος Νούνιτς (vid)

Με γκολ των Νούνιτς (7΄) και Αλμέιδα (21΄) ΑΕΛ και Ξάνθη ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Λάρισα...

ΑΕΛ - Ξάνθη 1-1: Τυχερός και άτυχος Νούνιτς (vid)

Η Λάρισα προηγήθηκε με τον Νούνιτς που είχε και δοκάρι, αλλά η Ξάνθη με το γκολ του Αλμέιδα πήρε το 1-1 σε ένα πολύ νευρικό ματς.

Καιγόταν για τη νίκη η Λάρισα, αλλά παρότι προηγήθηκε νωρίς και είχε την πρωτοβουλία δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Ξάνθης που με καλή αμυντική λειτουργία και αρκετή τύχη σε κάποιες φάσεις έφυγε από την Θεσσαλία με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Λάρισα βρήκε νωρίς το προβάδισμα με τον Νούνιτς στο 8΄να αξιοποιεί το πλεονέκτημα από την απόκρουση του Ζίβκοβιτς μετά το σουτ του Φατιόν, αλλά η Ξάνθη κατάφερε να απαντήσει στο 21΄με γυριστή κεφαλιά του Αλμέιδα έπειτα από φάουλ του Μπαριέντος.

Το παιχνίδι ήταν πολύ νευρικό από την αρχή, άλλωστε είχαν φροντίσει οι διοικήσεις των δύο ομάδων με τις ανακοινώσεις τους πριν από την έναρξή του, με τους παίκτες να κάνουν σκληρά μαρκαρίσματα αλλά και καλές προσπάθειες σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Νούνιτς στο 59΄, όταν βγήκε ολομόναχος από μπαλιά του Ντέλετιτς αλλά το πλασέ του βρήκε το δοκάρι του Ζίβκοβιτς, όπως και στο 78΄με τον Μπαργκάν, το σουτ του οποίου κόπηκε από τον Αλμέιδα σε κόρνερ..

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arina
ΑΕΛ - Ξάνθη 1-1
Σκόρερ: 5΄ Νούνιτς- 21΄ Αλμέιδα
Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Κάρτες: Καρανίκας, Γκόλιας, Φατιόν, Αλμέιδα, Σαρπόνγκ, Ουίλιαμς, Κοβάσεβιτς

Συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιακομόβσκι (54΄Ζίβκοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Μπαργκάν (83΄Νούσιος), Ντέλετιτς, Σικάβκα (46΄Σεσέροβιτς), Νούνιτς

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς):Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος (76΄Σιλά), Ντουρίτσκοβιτς, Σαρπόνγκ (57΄Ουίλιαμ), Φάκκης (64΄Μελιόπουλος)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης: