Ουάρντα: «Στον ΠΑΟΚ ένιωθα στρες και πίεση, ο Ατρόμητος με ξεκλειδώνει»

Ο Αμρ Ουάρντα πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ατρομήτου στην έδρα του ΠΑΣ που ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Περιστερίου, έπεσε στην αγκαλιά του Κάναντι και έβαλε τα κλάματα.

Ουάρντα: «Στον ΠΑΟΚ ένιωθα στρες και πίεση, ο Ατρόμητος με ξεκλειδώνει»

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου τόνισε ότι στον ΠΑΟΚ ένιωθε στρες και μεγάλη πίεση, ενώ στον Ατρόμητο έχει απελευθερωθεί και μπορεί και αποδίδει καλύτερα:

«Όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ είχα στρες και ένιωθα μεγάλη πίεση. ήρθα στον Ατρόμητο που με πιστεύουν, με αγαπούν και έχω ένα προπονητή που με στηρίζει. Χαίρομαι πάρα πολύ που έβαλα αυτό το γκολ κι ελπίζω να έχω συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Ουάρντα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο και το γεγονός ότι παρουσιάζεται αναγεννημένος: «Είναι μια ομάδα που με ξεκλειδώνει ο Ατρόμητος. Στα πρώτα δύο παιχνίδια είχα δύο ασίστ. Αυτό ήταν το πέμπτο ματς. Τώρα έχω μπροστά μου το Κόπα Άφρικα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάει στο Europa League. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαι συνεχώς καλύτερος. Αν με βοηθήσει η ομάδα, θα τη βοηθήσω κι εγώ. Είναι οικογένειά μου».

Για την αγάπη που δέχεται ακόμα και από τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων, είπε:

«Μέσα στο παιχνίδι μπορεί να σου πουν πολλά πράγματα για να σου «χαλάσουν» το μυαλό, όμως μετά το ματς τελειώνουν όλα. Σήμερα ένας οπαδός μου ζήτησε τη φανέλα μου. Εγώ σέβομαι πάντα τους αντιπάλους οπαδούς.

Για τους στόχους του με την ομάδα του Περιστερίου:

«Αυτό ήταν το 5ο ματς που αγωνίζομαι εδώ με τον Ατρόμητο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να με βοηθήσει κι εμένα η ομάδα. Για μένα αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια».

Για τον τραυματισμό του και αν ήταν σοβαρός:

«Όχι, δεν είναι σοβαρό. Σήμερα έτρεχα σαν να ήμουν σε μαραθώνιο. Αμυνόμουν συνεχώς, πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου. Πιο πολύ άμυνα έκανα παρά επίθεση, αλλά σκόραρα στην κόντρα επίθεση. Ο παικταράς Χατζηϊσαΐας έκλεψε τη μπάλα, έκανε εξαιρετική πάσα και έβαλα το γκολ».