Καμαρά: «Ζητούμενο η αυτοσυγκέντρωση»

Ο Αφρικανός χαφ μίλησε για τη στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού ακόμα και στις δύσκολες βραδιές.

Καμαρά: «Ζητούμενο η αυτοσυγκέντρωση»

Ο Μαντί Καμαρά τα έδωσε όλα με την Ντιναμό, τα έδωσε όλα και στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού με την ΑΕΚ. Μιλώντας στη «Nova» αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου, τονίζοντας πάντως ότι οι οπαδοί είναι λογικό να μην θέλουν μόνο καλές εμφανίσεις, αλλά και αποτελέσματα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, κάτι που συνέβη και άλλες φορές. Αυτό ήταν λίγο άσχημο που δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Αξίζουμε κάτι καλύτερο».

Για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ: «Δεν μας απασχολεί αυτό. Μας νοιάζει να κάνουμε εμείς ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το τρίποντο».

Για την υποσυνείδητη οπισθοχώρηση των «ερυθρολεύκων» στο β’ μέρος με την Ντιναμό: «Πραγματικά σε έναν βαθμό έχει δίκιο ο προπονητής. Νιώθαμε την ανάγκη να κάνουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Τόσο ο κόσμος όσο κι εμείς θέλαμε τη νίκη. Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ. Και το 2-2 πάντως είναι ένα σκορ που μπορούμε να προκριθούμε».

Για το τι πρέπει να βελτιώσουν οι παίκτες στο παιχνίδι τους με την ΑΕΚ σε σχέση με τα ματς με ΠΑΟΚ και Ντιναμό: «Αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι και η σκέψη μας να είναι καθαρή. Ξέρουμε πώς μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ματς. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα αποτελέσματα χάθηκαν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος έχει εκτιμήσει ότι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και βλέπει ότι υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά μας να παίζουμε καλά. Όμως, αυτό που θέλει ο κόσμος είναι τα αποτελέσματα. Είναι καλό που μας στηρίζει για να έχουμε πρόοδο. Το πιο σημαντικό όμως είναι τα αποτελέσματα. Είναι καλό να παίζεις καλά, αλλά θα πρέπει να συνοδεύεται με νίκες».