Τοροσίδης: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Ο διεθνής μπακ μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Κώστα Μανωλά.

Τοροσίδης: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Δεν έχει ξεχαστεί από τους Ιταλούς ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος πέρασε από τη Ρόμα και μάλιστα με αρκετή επιτυχία. Το match programme των «τζιαλορόσι» φιλοξενεί δηλώσεις του διεθνούς μπακ των Πειραιωτών. Αφορμή των δηλώσεων του Τοροσίδη ήταν ένα θέμα που έγινε για τον Κώστα Μανωλά και ζητήθηκε η άποψη του πρώην μπακ της ομάδας της Ρώμης.

Αναφερόμενος στον Κώστα Μανωλά ο Τοροσίδης είπε: «Ο Κώστας ήταν πάντα δυνατός ως παίκτης και ως προσωπικότητα. Από τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ήταν από τους κορυφαίους αμυντικούς. Μιλάμε συχνά ακόμα και τώρα και χαίρομαι για το πόσο σημαντικός παίκτης παραμένει στη Ρόμα».

Ο «Τόρο» ρωτήθηκε και για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και σχολίασε: «Είναι σαν να μην άλλαξε για μένα κάτι. Γύρισα στο 'σπίτι' μου, στον Ολυμπιακό. Μία μεγάλη ομάδα που κάθε χρόνο παίζει για το πρωτάθλημ. Κερδίσαμε την Μίλαν και προχωρήσαμε στην Ευρώπη. Είμαι καλά εκεί. Επίσης είμαι χαρούμενος με την εμπειρία που είχα στην Serie A κα ειδικά στη Ρόμα. Έχω πολλούς φίλους και φυσικά πάντα θα θέλω να βρίσκω μία δικαιολογία να γυρίζω στη Ρώμη, αυτήν την υπέροχη πόλη», σχολίασε ο Βασίλης Τοροσίδης.