Ατρόμητος: Επιστρέφει ο Βασιλακάκης

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης επέστρεψε στις προπονήσεις του Ατρόμητου και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι. Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ατρόμητος: Επιστρέφει ο Βασιλακάκης

Μία σημαντική επιστροφή, αλλά και τρεις απουσίες, στον Ατρόμητο ενόψει του αυριανού (16/02) αγώνα με τον με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και το τελευταίο διήμερο προπονείται κανονικά, με αποτέλεσμα ο Νταμίρ Κάναντι να τον επαναφέρει στην αποστολή των «κυανόλευκων».

Θυμίζουμε πως ο Θοδωρής Βασιλακάκης είχε έρθει σε συζητήσεις με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο την τελευταία στιγμή αποφάσισε να συνεχίσει στην ομάδα του Περιστερίου και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Αυστριακός τεχνικός απέκλεισε τους τραυματίες, Μούγιακιτς και Ουγκράι, καθώς και τον τιμωρημένο, Μάντσον.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τους Ηπειρώτες αποτελείται από τους:

Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδη, Μανούσο, Ενσικουλού, Βασιλακάκη, Κιβρακίδη, Ούμπιδες, Ρισβάνη, Ουάρντα, Χατζησαΐα, Κουλούρη, Θεοδωράκη, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλο, Νάτσο, Κορτ, Κατράνη και Στρούγγη.