Δεληγιαννίδης: «Τελικοί όλα τα ματς για τον ΟΦΗ»

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε στο ΦΩΣ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τα γκολ που θέλει ο Χάιμε Βέρα, το πέναλτι του Χουλτ, αλλά και τον «τελικό» που ακολουθεί στο Ηράκλειο με τη Λαμία.

Δεληγιαννίδης: «Τελικοί όλα τα ματς για τον ΟΦΗ»

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης χαρακτήρισε τελικούς όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος κι εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος για τη συνέχεια. Είπε συγκεκριμένα:

«Στα τελευταία τρία ματς δεν δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και όσες δημιουργούμε δεν τις εκμεταλλευόμαστε. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Πιστεύω πως αν μπει ένα γρήγορο γκολ θα ανέβει και η ψυχολογία και θα έρθουν κι άλλα. Θέλουμε αυτό το γρήγορο γκολ. Είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας. Γενικά πάντως δε νομίζω πως δεν σκοράρουμε φέτος».

Στο γενικότερο σχόλιό του για το προχθεσινό ματς σημείωσε: «Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, δουλέψαμε στην προπόνηση στο πώς θα κλείσουμε την ΑΕΚ. Τα καταφέραμε στα πρώτα 25 λεπτά, μετά όμως γυρίσαμε λίγο πίσω χωρίς λόγο και η ΑΕΚ ανέβηκε και σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε ακόμα καλύτερα, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί μπροστά. Συνολικά όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να το κρατήσουμε για τη συνέχεια».

Καθοριστική για την εξέλιξη της προχθεσινής αναμέτρησης υπήρξε η φάση του δεύτερου λεπτού με την ανατροπή του Δεληγιαννίδη από τον Χουλτ. Μας ξεκαθάρισε ο 23άχρονος: «Υπήρχε επαφή. Ο διαιτητής ήταν μπροστά αλλά δεν έδωσε κάτι. Δεν είναι όμως δουλειά μου να αναφέρομαι στη διαιτησία και ούτε ενδιαφέρει την ομάδα να μιλάει γι’ αυτά τα θέματα. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο γήπεδο. Βέβαια αν είχαμε σκοράρει με το πέναλτι, θα ήταν άλλο παιχνίδι έπειτα, θα βάζουμε ακόμα πιο δύσκολα στον αντίπαλό μας».

Όσο για το τι αλλάζει στον ΟΦΗ με την έλευση Βέρα, εξήγησε: «Οι νέοι προπονητές μάς είπαν ότι θέλουν ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να πιέζουμε τον αντίπαλο μπροστά. Το βγάζουμε σιγά - σιγά. Μας λείπει το γκολ και το δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Για τον «τελικό» που ακολουθεί στο Ηράκλειο με τη Λαμία, τόνισε: «Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Αυτό με τη Λαμία ακόμα περισσότερο γιατί θέλουμε να την πλησιάσουμε. Όμως δεν είναι τελικός με την έννοια πως αν χάσουμε τελείωσαν όλα. Αλλά σίγουρα είναι ένα ματς που το θέλουμε πολύ και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο από τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας να ασκήσουμε έντονη πίεση με τη βοήθεια του κόσμου μας».