Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2: Πολύ σκληρή για να "Χ"άσει

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ για την 20ή αγωνιστική της Super League. 

Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2: Πολύ σκληρή για να "Χ"άσει

Χορταστικό παιχνίδι στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Λάρισας. Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Το πρώτο άνηκε στους γηπεδούχους και τα δεύτερο στους φιλοξενούμενους.

«Κερδισμένοι» πάντως ήταν οι «βυσσινί» καθώς κατάφεραν να επιστρέψουν από το εις βάρος τους 2-0 και να πάρουν έναν πολύτιμο εκτός έδρας πόντο, που θα τους βοηθήσει στην προσπάθειά τους να διατηρηθούν στην κατηγορία. Αντίθετα, τα «καναρίνια» έχασαν μια τεράστια ευκαιρία να παραμείνουν στο κυνήγι της πεντάδας και της Ευρώπης. Απώλειες στο «σπίτι» τους δύσκολα θα αναπληρωθούν στη συνέχεια.

Το σκορ άνοιξε στο 24’ σε φάση διαρκείας με τον Μάζουρεκ να βρίσκει τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Δείτε ΕΔΩ τα δύο γκολ του Παναιτωλικού.

Στο 42’ ο Μανά με κεφαλιά τροφοδότησε τον Μπαϊροβιτς και εκείνος μέσα από την περιοχή με βολέ έκανε το 2-0. Παρ’ όλα αυτά, ο φορ των γηπεδούχων ξεκίνησε από θέση οφσάιντ και κακώς ο διαιτητής δεν διέκοψε την προσπάθειά του.

Δείτε ΕΔΩ τα δύο γκολ της ΑΕΛ.

Στο 62’ έπειτα από έξοχη σέντρα του Ντέλετιτς ο Φατιόν με καρφωτή κεφαλιά μείωσε και στο 68’ ο ίδιος θα ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το κέρδισε ο Μπαργκάν, στο προηγούμενο λεπτό, σε μαρκάρισμά που του έκανε ο Λιάβας.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Παναιτωλικού

Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2

Σκόρερ: 24' Μασουρέκ, 42' Μπάιροβιτς / 62', 69' Φατιόν

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κάρτες: Ακόστα, Μοράρ, Φατιόν, Γκόλιας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Λιάβας, Μιχάι, Άργκους(Μαλής 78'), Αμαράλ, Λουσέρο(Τσιγγάρας 77'), Γκούγκα, Ουίλιαν, Μανά, Μασουρέκ, Μπάιροβιτς(Μοράρ 64').

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γιακιμόφσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα, Μπέρτος, Σετσέροβιτς, Λεοζίνιο(Σικάβκα 64'), Φατιόν, Νούνιτς(Μόρας 88'), Ντέλετιτς.