Πως υποδέχθηκαν τα ξένα ΜΜΕ την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη

«Ο πρόεδρος με το πιστόλι» και άλλες τέτοιες... ομορφιές!

Πως υποδέχθηκαν τα ξένα ΜΜΕ την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη

Το ότι η Ελλάδα έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι μετά τα τελευταία περιστατικά με το ποδόσφαιρο της χώρας μας το γνωρίζαμε.

Την ώρα που στην Ελλάδα κάποιοι δικαιολογούν την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο, τα διεθνή ΜΜΕ από την πρώτη κιόλας στιγμή είχαν καταδικάσει το γεγονός.

Σήμερα (29/03) που ανακοινώθηκε η ποινή για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, η MundoDeportivo, η Marca και η Sun φιλοξένησαν το θέμα, δίνοντας συνέχεια στο «φάκελο ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Τιμωρία για τον πρόεδρο με το πιστόλι» είναι ο τίτλος της Mundodeportivo που συνοδεύεται από φωτογραφία του Σαββίδη την ημέρα του «ντου».

Από την πλευρά της η Marca έχει ψηλά στα θέματά της την τιμωρία του προέδρου του ΠΑΟΚ. Με τίτλο «Υποδειγματική τιμωρία για τον πρόεδρο με το πιστόλι» η εφημερίδα της Μαδρίτης αναφέρει την αφαίρεση βαθμών και στη συνέχεια την ποινή αποκλεισμού τριών χρόνων που επιβλήθηκε στον Σαββίδη και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ.

Τέλος, η βρετανική «The Sun» είναι πιο ευρηματική στον τίτλο της: «Shot down (Πυροβολήθηκε). Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης τιμωρήθηξκε με αποκλεισμό τριών χρόνων επειδή εισέβαλε στον αγωνιστικό χ΄ρο με το πιστόλι του στον αγώνα με την ΑΕΚ».